STORT GRATTIS! Armand Duplantis fyller 23 år – och avslöjar vackra kärleksgesten till Desiré: ”En stor grej”

I dag är det Armand Duplantis stora 23-årsdag.
Med stor sannolikhet lär världsstjärnan fira den med flickvännen Desiré Inglander.
”Mondo” avslöjar nu den vackra kärleksgesten som blev avgörande för paret.

Säsongen har varit helt makalös för världens bästa stavhoppare Armand Duplantis. På sin födelsedag i dag kan ”Mondo” se tillbaka till ett år som går till historien med sin storslagenhet.

Duplantis succé

Den nyblivne 23-åringen har vunnit dubbla VM-guld, både utomhus och inomhus, EM-guld utomhus, totalseger i Diamond League, flertalet världsrekord och till slut utsedd till ”Årets manlige friidrottare” i hela världen. Bara 23 år gammal är Duplantis på god väg att bli tidernas främste stavhoppare genom tiderna och en av svensk idrotts mest framgångsrike någonsin.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
220927 Armand Duplantis med flickvän Desire Inglander på röda mattan vid galapremiären av filmen Born to fly den 27 september 2022 i Stockholm. Foto: Michael Campanella / BILDBYRÅN / COP 313 / MC0024

Vid sin sida genom framgångarna senaste åren har han haft flickvännen Desiré Inglander, populär influencer och modell. Paret träffades för två år sedan och har senaste året uppmärksammats stort nära båda två gästat tv-program för att prata om sin kärleksfulla relation.

LÄS MER: Nya detaljerna om Armand Duplantis – flickvännen Desiré avslöjar sanningen: ”Var otrevlig och sa förlåt”

Flickvän Desiré

De träffades för första gången på en midsommarfest men det var en stor kärlekshandling från Mondo som blev helt avgörande för att de blev ett par.
– Vi hade dejtat i 3-4 månader och jag skulle tillbaka till USA för att träna för utomhussäsongen. Och jag brukar aldrig resa om jag inte måste, men Desiré var i Istanbul för ett modelljobb, så jag sköt upp USA-resan och åkte och hälsade på henne i stället. Då insåg jag att det här är på riktigt. Det var en stor grej för mig att göra. Och sen hade vi en fantastisk semester ihop, berättar Duplantis i en intervju med magasinet Elle.
– Det var ett stort steg. Jag minns att jag tänkte ”gör vi det här nu?”, erkänner Desiré.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
220724 Armand Duplantis of Sweden kisses his girlfriend Desiré Inglander after winning men’s pole vault and breaking the world record during day 10 of the 2022 World Athletics Championships on July 24, 2022 in Eugene. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0338

Sedan dess har de flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm och kärleken är fortfarande starkt. Unga paret umgås väldigt ofta och Desiré följer med Mondo på stavhoppstävlingar runt om i världen.
– Jag älskar att Armand är så tålmodig. Han är bra på att förstå mig och han skulle aldrig låta mig gå hemifrån utan att berätta om det är något som skaver, säger Desiré när hon får beskriva deras relation.
– Vi är olika på ett perfekt sätt. Visst, Desiré är mer otålig än jag, men jag är också ofta för lugn. Vi kompletterar varandra. Och vi har samma humor!, säger Duplantis i intervjun.
Ja, vi skrattar väldigt mycket, svarar hon.

Visst är Armand Duplantis och Desiré Inglander fina ihop? Dela artikeln och säg vad du tycker!

LÄS MER: Armand Duplantis avslöjar sin idol bland alla svenska idrottsstjärnor – och nobbar samtliga friidrottare