Nya bilden på Armand Duplantis och flickvännen Desiré Inglander som alla tokhyllar: "Älskar det här!"

Nya bilden på Armand Duplantis och flickvännen Desiré Inglander som alla tokhyllar: ”Älskar det här!”

Armand Duplantis är på allas läppar efter den makalösa säsongen.
Och han verkar lyckas med varenda grej som han tar sig till just nu.
Nu hyllas ”Mondo” och flickvännen Desiré Inglander för den mest oväntade bilden.

Allt som Armand Duplantis rör blir till guld för närvarande. Svenske storstjärnan har redan vunnit allt som går att vinna i friidrottsvärlden och senaste säsongen har varit makalös bra för 22-åringen som verkar leva ett drömliv just nu.

Duplantis succé

”Mondo” vann dubbla VM-guld både inomhus och utomhus samt EM-guld utomhus och briljerade med ett gäng världsrekord också. Dessutom tog han en totalseger i Diamond League och utsågs nyligen till Årets manlige friidrottare för 2022.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
220821 Armand Duplantis of Sweden with his girlfriend Desire Inglander at the medal ceremony for men’s pole vault during day 11 of the European Championships on August 21, 2022 in Munich. Photo: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0339

Duplantis är på god väg att bli sportens absolut främste genom tiderna och bara 22 år gammal har han skrivit in sig i historieböckerna för alla framtid. Senaste veckorna har stavhopparen även varit högaktuell med sin nya biofilm ”Born to fly” som handlar om hans framgångsrika karriär hittills.

LÄS MER: Nya detaljerna om Armand Duplantis – flickvännen Desiré avslöjar sanningen: ”Var otrevlig och sa förlåt”

Parets nya bild

Vid sidan av sporten så har Mondo och flickvännen Desiré Inglander, omtyckt modell och influencer, synts i rampljuset en hel del senaste tiden. Paret träffades för två år sedan och har fått gästa talkshows och andra tv-program för att prata om sin relation och hur kärleken uppstod.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, stavhopp
220927 Armand Duplantis med flickvän Desire Inglander på röda mattan vid galapremiären av filmen Born to fly den 27 september 2022 i Stockholm. Foto: Michael Campanella / BILDBYRÅN / COP 313 / MC0024

Båda två är också aktuella med en reklamkampanj för klädmärket Eton och man får verkligen känslan av paret har väldigt roligt ihop när de kombinerar jobb och vardag på daglig basis. Nu uppmärksammas även Armand och Desiré för en helt ny bild på paret som hyllas i sociala medier, se den här nedanför.

LÄS MER: Armand Duplantis avslöjar stora kärleksögonblicket – så träffade han flickvännen Desiré: ”Var supernervös”

Hyllas: ”Älskar”

Det är i samband med Halloween som 21-åriga Desiré Inglander lagt upp en bild på sig själv och Mondo på Instagram för att visa sin gemensamma Halloween-dräkt. Bilden föreställer båda två rygg mot rygg i en filmaffisch för den romantiska komedifilmen ”How to lose a guy in 10 days” från 2003.
”Ni som vet, ni vet”, skriver Desiré med kryptiska ord till bilden, se den här nedanför.

Bilden på paret Duplantis/Inglander har fått tiotusentals gilla-markeringar och tokhyllas även i kommentarsfältet där de flesta ”älskar” valet av kläder för Halloween.
”Bästa pardräkterna”, skriver en som kommentar.
”10/10”, skriver en annan.
”Det här ser så verkligt ut”, skriver en tredje.

Vad tycker du om bilden på paret? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden: