Armand Duplantis avslöjar stora kärleksögonblicket – så träffade han flickvännen Desiré: "Var supernervös"

Armand Duplantis avslöjar stora kärleksögonblicket – så träffade han flickvännen Desiré: ”Var supernervös”

Armand Duplantis är på toppen av sin idrottskarriär.
Och han har hittat kärleken i modellen Desiré Inglander.
– Jag minns att jag var supernervös, säger han om första mötet för kärleksparet.

Det var förra sommaren som Armand Duplantis fann kärleken i Desiré Inglander. Hon är i dag en 21 år gammal modell med drömmar om att starta ett eget varumärke.

Mondos succé

Medan ”Mondo” är en av Sveriges främsta idrottare och är på toppen av sin karriären just nu. 23-åringen har vunnit allt som går att vinna redan med 1 OS-guld, 2 VM-guld, 3 EM-guld och en handfull världsrekord i stavhopp.

Armand Duplantis, stavhopp
220720 Armand Duplantis of the Swedish national athletics team poses for a portrait at a press conference during day 6 of the 2022 World Athletics Championships on July 20, 2022 in Eugene. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0331

Nuförtiden ser man bilder på Armand och Desiré hela tiden och kärleken flödar hos det unga paret. Flickvännen följer med på de flesta tävlingarna runt om i världen och har även agerat tränare åt världsstjärnan.

”Herregud”

Paret har även lanserat en egen Youtube-kanal där följarna får en inblick i deras annorlunda vardag. Där har kärleksparet även avslöjat hur de träffades den där sommaren 2021.

Armand Duplantis, Desiré Inglander
220821 Armand Duplantis of Sweden with his girlfriend Desire Inglander at the medal ceremony for men’s pole vault during day 11 of the European Championships on August 21, 2022 in Munich. Photo: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0339

Mondo avslöjar att det var han som tog initiativet och startskottet blev möjligt, som för många ungdomar nuförtiden, via sociala medier.
– Första gången jag såg henne var på Instagram. Jag testade då att skriva till henne men det blev inget av det. Några månader senare var det dags för midsommar, jag var på en fest och en kompis till mig kom fram och frågade om jag ville gå till en annan fest, berättar stavhoppsstjärnan i videon.
– Sedan fick jag reda på att Desiré skulle vara på den här festen så jag tänkte direkt: ”Herregud”. Självklart ville jag gå på den festen då för att Desiré skulle vara där. Jag ville gärna träffa henne. Så jag gick på den festen och jag visste att hon skulle vara där.

Duplantis var fast besluten om att lära känna Desiré och samlade modet för att ta sin chans.
– Jag gick fram till henne och försökte prata med henne. Jag minns att jag var supernervös. Jag hade förberett vad jag skulle säga i huvudet men det som kom ut ur munnen lät inte alls lika bra som jag trodde…, säger han i videon på Youtube.
– Så det blev inte så mycket av den gången, men jag fick hennes Snapchat. Därefter försökte jag styra upp en dejt med henne men det funkade aldrig. Sedan berättade jag att jag skulle åka bort länge om två veckor och till slut sa hon ja. Så vi träffades och umgicks några dagar och sedan blev det vi.

Är Armand Duplantis Sveriges främsta idrottare just nu? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Därför stoppas Armand Duplantis – ”Mondo” vädjar till svenska folket: ”Jag tycker att…”

Se videon: