Zlatans show på italienska melodifestivalen – bjöd på gliring till Lukaku och Liverpool-skämt

Zlatan Ibrahimovic bjöd upp till show på italienska melodifestivalen.
Med både en hälsning till rivalen Romelu Lukaku och en pik till Liverpool.
– Jag hörde att Liverpool är ute efter nya backar…, sa han på musikgalan.

På tisdagskvällen gjorde Zlatan Ibrahimovic uppmärksammad debut på Sanremo-festivalen, Italiens motsvarighet till Sveriges Melodifestivalen. Han gled in på scenen i en svart smoking och stod för pausunderhållningen.

Zlatans show

Milan-anfallaren bjöd också på show när han skickade en hälsning till ärkerivalen Inters målkung Romelu Lukaku och ”Ibra” drog även av ett Liverpool-skämt under musikgalan. Zlatan och Lukaku hamnade i hett bråk i januari under ett Milanoderby i italienska cupen när anfallsstjärnorna började putta på varandra och utväxlade en hel del hårda ord.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210302 Zlatan Ibrahimovic attends the Sanremo Music Festival 2021 on March 2, 2021 in Sanremo. Photo: Image Photo / Bildbyrån

Efter stjärnbråket stängdes båda spelarna av men det verkar inte finnas någon ilska som ligger kvar hos de tidigare Manchester United-lagkamraterna. Det erkände Zlatan på tisdagskvällen och bjöd även in belgaren till italienska musikfestivalen.
– Om han vill komma så är han välkommen. Det som händer på planen stannar på planen. Det är inget problem, sa svensken på en presskonferens i samband med galan.

Liverpool-pik

Men även Premier League-laget Liverpool fick en skön passning från 39-åringen. När Zlatan jämförde musiktävlingen med en fotbollsmatch och sa att det var 22 artister som gjorde upp mot varandra.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210302 Zlatan Ibrahimovic attends the Sanremo Music Festival 2021 on March 2, 2021 in Sanremo. Photo: Image Photo / Bildbyrån

Då blev han tillrättavisad av programledaren som sa att det faktiskt är 26 artister som tävlar och svensken svarade med ett fräckt Liverpool-skämt.
– Sälj alla (fyra artisterna) till Liverpool, jag hörde att de letar efter nya backar, sa Zlatan enligt italienska medier.

Zlatan Ibrahimovic kommer att delta fler gånger på Sanremo-festivalen med roliga sketcher under veckan. Han avslöjar även att han ska sjunga en duett tillsammans med Bolognas tränare Sinisa Mihajlovic, tidigare lagkamrat med Ibra.
– Jag hoppas att han inte kan sjunga, så att vi kommer att vara på samma nivå, sa svensken med ett leende.

Medan Zlatan uppehåller sig med musikfestivalen under veckan ska Milan spela mot Udinese på onsdagkvällen. Han kan dock inte vara med på grund av en skada som håller borta honom i flera matcher.

LÄS MER: Zlatans nya förklaring – efter LeBron James fräcka svar: ”Annars hade jag…”

Få våra nyhetsbrev!