Zlatans helt oväntade bekännelse – pekar nu ut vem som blir den stora VM-kungen: ”Min vän…”

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi och Kylian Mbappé är bara några av de världsstjärnor som finns med på planen under fotbolls-VM i Qatar.
Men när Zlatan Ibrahimovic avslöjar vem han tror blir mästerskapets stora förgrundsfigur är det inte någon av dessa tre.
Det handlar snarare om en spelare som kanske inte får lika mycket tid i rampljuset.

Zlatan Ibrahimovic och Sverige finns som bekant inte med när fotbolls-VM går av stapeln i Qatar. Men trots det har ”Ibra” nu fått säga sitt om vem han tror blir mästerskapets stora succéman – och kanske är det ett något oväntat namn.

Dubbla rekord

Spelaren i fråga har representerat klubbar som Arsenal och Chelsea och är idag lagkamrat med Ibrahimovic i italienska AC Milan – och under tisdagskvällen skrev han även in sig i den franska fotbollshistorien i dubbel bemärkelse.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, fotboll
Zlatan Ibrahimovic berättar vem som blir den stora VM-kungen. FOTO: Twitter

LÄS MER: Frida Karlssons drastiska förslag tokhyllas nu i Norge – så vill hon ändra hela sporten: ”Jag måste göra något”

Olivier Giroud stod för två mål när Frankrike körde över Australien med 4–1, och med det tangerade han Thierry Henrys målrekord i det franska landslaget på 51 gjorda mål. Men inte nog med det, Giroud blev även den äldste fransmannen att göra mål i ett EM eller VM med sina 36 år och 53 dagar.

Zlatans hyllning

Nu hyllas han stort av vännen Zlatan Ibrahimovic i en intervju med fotbollssajten ”433”. I intervjun får Ibrahimovic fyra frågor:

”Vem gör flest mål i VM?”
”Vem kommer att överraska oss mest?”
”Vem kommer vara turneringens bästa spelare?”
”Vem blir turneringens största talang?”

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, fotboll
Zlatan Ibrahimovic ger sina tankar inför fotbolls-VM. FOTO: Twitter

LÄS MER: Christian Eriksen bara skrattar åt Jonas Erikssons utspel i SVT-studion: ”Det var ingen överraskning…”

På samtliga frågor svarar han då att han hejar på sin vän Olivier Giroud, och på den sista frågan motiverar han svaret genom att säga ”han är fortfarande ung, och om jag säger att han är ung så betyder det att jag också är det”.