Zlatan blir Mourinhos första värvning till Man United.

exp

Brittiska The Telegraph skrev i helgen att José Mourinho är klar som ny tränare i Manchester United och att han presenteras den här veckan. Kort därefter publicerade även BBC nyheten.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela HELT riskfritt på ditt första fotbollsspel hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Nu kommer ansedda The Telegraph med nya uppgifter: En av Mourinhos första värvningar blir Zlatan Ibrahimovic.
Svensken gjorde sin sista match för PSG i lördags och nu väntar en hel fotbollsvärld på vad som blir Zlatans nästa steg. Det har ryktats om spel i USA, men mest har det talats om Manchester United. Och nu skriver alltså tidningen att José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic kommer att återförenas i en av världens största klubbar.

ZlatanIbrahimovicMLSFoto: Getty Images.

Telegraph skriver också om Ibrahimovics lönekrav, att de ska ligga på samma nivå som under sista året i PSG. En lön som United är villig att möta. Zlatan ska heller inte ha gett upp tankarna på MLS, men att han helst väntar en säsong innan han flyttar till USA.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora ditt första fotbollsspel hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Gilla Sportbibeln om du också älskar fotboll.