Zlatan avslöjar framtidsplanerna – efter fotbollskarriären: ”Jag ska försöka…”

Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna.
Men snart är den framgångsrika karriären över för honom.
Nu avslöjar 36-åringen vad han ska göra efter spelarkarriären.

Nu har Zlatan Ibrahimovic verkligen blivit varm i kläderna hos nya klubben Los Angeles Galaxy och gjort stor målsuccé. Och än en gång har svensken tystat alla kritiker.
– Det var mycket förväntningar innan jag kom hit, men jag hade varit skadad i typ ett år så folk undrade hur min status egentligen var. De pratade om min ålder och alla det där som de vet utan att egentligen veta. Men jag behövde bara vara Zlatan, säger anfallsstjärnan i en intervju med ESPN-programmet ”5 Good Minutes”.

Zlatan avslöjar framtiden

Sedan får 36-åringen den stora frågan om vad som händer efter karriären och då svarar Zlatan helt ärligt på frågan.
– Jag har alltid sagt att när jag slutar med fotbollen vill jag bara försvinna. Folk känner mig som fotbollsspelaren Zlatan, inte som den person jag faktiskt är. Jag har en otroligt fin familj och jag försöker hålla det professionella utanför familjen. Jag vill inte att mina barn ska hamna i min skugga, de är viktigare än vad jag är och när jag är klar så kommer jag att försvinna. Jag tror inte det är möjligt, men jag ska försöka, säger han till ESPN.

Se intervjun med Zlatan här:

Dela artikeln om du kommer att sakna Zlatan Ibrahimovic på fotbollsplanen!

LÄS MER: Här dyker helt plötsligt Zlatan upp på Uniteds träning – med en särskild hälsning till fansen

Här ombeds Zlatan att göra en ”Neymar” – och bjuder då på ett helt klockrent svar

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);