Uppgifter: Världsstjärnans samtal till Paul Pogba – som ska locka honom till storklubben

Paul Pogbas framtid i Manchester United är allt annat än säker.
Nu kommer nya uppgifter som tyder på att han kan lämna.
Enligt ansedda Goal har Neymar ringt Pogba för att locka honom till PSG.

Manchester United har haft allt annat än en bra säsong. Laget parkerar på tionde plats i Premier League och senaste veckan har man åkt på tre tunga resultat.

Pogba kritisk

I ligacupen förlorade man mot Derby, mot West Ham i ligan blev det förlust. På tisdagskvällen, mot Valencia i Champions League, nådde man endast kryss hemma på Old Trafford.

Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Tränaren José Mourinho är en av Premier Leagues mest pressade tränare efter den tunga starten. Uppgifter på att han har tappat förtroendet från spelartruppen avlöser varandra och en som varit öppet kritisk är Paul Pogba.

Flera gånger om har uttalandet pekat mot den frostiga relationen med sin portugisiska tränare – och hans framtid i klubben är allt annat än säker. Ägaren Ed Woodward ska ha satt en prislapp på 200 miljoner pund, motsvarande 2,3 miljarder kronor, för att släppa sin franska guldklimp.

Foto: Jon Olav Nesvold/Bildbyrån

Paris Saint Germain är en av klubbarna som sägs vara intresserade. Men på grund av utredningen kring deras eventuella brist på Fair Play gällande övergångar kan sätta käppar i hjulet. Trots det kommer nu nya uppgifter på att en övergång kan vara på gång.

Samtal från Neymar

Enligt uppgifter till Goal ska Neymar ha hört av sig via telefon till Pogba för att fråga om intresset av att komma till den franska huvudstaden. Pogbas kontrakt med Manchester United går ut sommaren 20021, men mycket tyder på att han kan lämna tidigare.

För bara veckor sedan blev han av med vice kaptens-bindeln, något som Mourinho ska ha berättat för hela spelargruppen.

Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Huruvida en övergång till PSG kan bli verklighet återstår att se. Men räkna med att det kommer ryka rejält i rykteselden gällande den franska superstjärnan under de närmsta månaderna.

Dela för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Flera skrällar i Janne Anderssons trupp – här är laget som ska ta revansch i Nations League

Efter nya uppgifterna: Zlatan öppnar för återkomst i Europa