Uppgifter: United jagar landslagsmannen – kan värvas för jättesumma

I dag presenterades Ole Gunnar Solskjaer som ny tränare för Manchester United. 
Nu kan norrmannen få in ett riktigt intressant namn till spelartruppen i januari. 

Manchester United gjorde i dag klart med Ole Gunnar Solskjaer som ny huvudtränare efter José Mourinho. Den norske legendaren, som spelade 11 säsonger i United, har skrivit på för resten av säsongen.

170315 Moldes tränare Ole Gunnar Solskjaer poserar för ett porträtt efter en träning under Malmö FFs träningsläger den 15 mars 2017 i Marbella.
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

United jagar succéspelaren

Roma har haft det tungt under inledningen av säsongen och ligger på en blygsam sjundeplats i tabellen. Inför söndagens match mot Genoa i Serie A hade man fyra raka utan vinst, men efter en händelserik match, där Robin Olsen stod för en jättetavla, lyckades man vinna med 3-2.

En som däremot har imponerat är den turkiske landslagsspelaren Cengiz Under.  21-åringen har fått stort förtroende av tränaren Eusebio Di Fransesco och svarat för två mål i ligan samt tre i Champions League.

Nu jagas Under av flera storklubbar, däribland Manchester United, uppger ESPN.

180910 Cengiz Under of Turkey during the Nations League match between Sweden and Turkey on september 10, 2018 in Stockholm.
Foto: Dennis Ylikangas / Bildbyrån

Här är prislappen

United är långt ifrån ensamma om att ha ögonen på 21-åringen. Även Arsenal, Tottenham och Bayern München ska finnas bland intressenterna, rapporterar ESPN.

Klart är att Roma räknar med att få bra betalt för sin guldklimp. Enligt uppgifterna ska Arsenal ha lagt ett bud på 29 miljoner pund, som nobbades. Roma vill dock behålla spelaren säsongen ut och kräver 50 miljoner pund, motsvarande drygt 572 miljoner svenska kronor, för att släppa honom.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: KLART: Ole Gunnar Solskjaer tar över Manchester United

Är det här den galnaste fotbollspappan du någonsin har sett?