Uppgifter: Storklubbens CHOCKBUD på PL-stjärnan Christian Eriksen – kan flytta redan i januari

Uppgifter: Storklubbens CHOCKBUD på PL-stjärnan Christian Eriksen – kan flytta redan i januari

.

Christian Eriksen är verkligen stekhet på transfermarknaden.
Tottenhams stjärnspelare jagas av en hel del stora klubbar.
Och nu kommer ett riktigt chockbud på dansken, enligt engelska uppgifter.

Tottenham har inlett Premier League-säsongen knackigt och ligger på en niondeplats efter åtta spelade omgångar. Men det stora orosmolnet för klubben just nu är vad som händer med nyckelspelaren Christian Eriksen.

Storklubbar jagar Eriksen

Dansken sitter på ett utgående kontrakt som tar slut nästa sommar och kan därför gå helt gratis till en annan klubb. I nuläget ser det inte alls ut som att en kontraktsförlängning är nära och flera klubbar jagar 27-åringen.

Christian EriksenChristian Eriksen, Tottenham
190601 Christian Eriksen of Tottenham looks dejected during the UEFA Champions League final between Tottenham and Liverpool on June 1, 2019 in Madrid.
Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92302

Det har mest ryktats om Manchester United och Bayern München som potentiella nya klubbar för mittfältsstjärnan. Men nu kommer en tredje storklubb med ett riktigt chockbud.

Juventus med chockbud

Enligt uppgifter i flera engelska medier så vill Juventus snuva alla och värva Eriksen redan i januari. Italienarna tror även att man har ett riktigt ess i rockärmen och vill inkludera en egen spelare som delbetalning.

Christian Eriksen, Tottenham
180626 Christian Eriksen of Denmark during the FIFA World Cup group stage match between Denmark and France on June 26, 2018 in Moscow.
Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92078

Oväntat nog är den spelaren nyförvärvet Adrien Rabiot, som flyttade till Juventus för bara några månader sedan. Rabiot lämnade PSG för Juventus inför den här säsongen men har fått väldigt begränsat med speltid.

Vill byta med Tottenham

Juventus har heller inga höga förväntningar på att den franske 24-åringen ska slå sig in i laget den här säsongen, enligt uppgifter i engelsk press. Och därför ser man chansen att få Eriksen till en billigare peng genom att släppa Rabiot till Tottenham istället.

Återstår att se om engelsmännen är lika sugna på att ersätta Eriksen med Rabiot på mittfältet i januari.

LÄS MER: Victor Nilsson Lindelöf kan petas – United jagar mittbacksstjärnan!

Pinsamma missarna vid Zlatan Ibrahimovics staty – tvingas nu ändra: ”Det är inte så lätt”