Uppgifter: Stjärnvärvningen kan lämna Liverpool – efter bara sex(!) månader

Fabinho blev en av Liverpools stora värvningar i somras.
Men redan i vinter kan han komma att lämna klubben.
Le Parisien rapporterar att PSG vill ha in brassen på lån i januari.

Coolbet

Liverpool gjorde ett starkt sommarfönster och plockade in flera viktiga pusselbitar. Naby Keita, som blev klar redan i januari, anslöt tillsammans med Xherdan Shaqiri och Fabinho, men den sistnämnda har fått en tuff start i sin nya klubb.

Nyförvärvet från Monaco har bara gjort fem framträdanden i laget som för närvarade ligger på delad förstaplats i Premier League. Senast mot Cardiff gjorde 25-åringen sina första 90 minuter för Jürgen Klopp, men frågan är hur mycket mer det kommer bli.

Uppges nära PSG

Konkurrensen på Liverpools mittfält är stor och redan i januari kan Fabinho komma att röra på sig. Det enligt uppgifter från Le Parisien, vilka SportWitness hänvisar till.

Den franska dagstidningen rapporterar att Paris Saint Germain är sugna på att plocka in Fabinho på lån i januari. Redan innan övergången till Liverpool från Monaco ryktades han vara på väg till just PSG.

Liverpool har satt sig i förarsätet i Champions League och leder gruppen före Napoli och PSG.

Foto: Bildbyrån

Toppmöte mot Arsenal väntar

Till helgen tar sig Liverpool an Arsenal i ett av säsongens absolut hetaste möten. Merseyside-klubben har inte förlorat på fem möten mot Arsenal och räkna med att man vill hålla kvar den fina inbördesformen.

Det återstår att se huruvida Fabinho finns med i laguppställningen då – och om han fortsatt står med i Liverpools trupp när januari är slut.

Dela för att säga vad du tycker om det här!

Manchester United riskerar att tappa publikfavoriten – uppges aktuell för giganterna