Uppgifter: José Mourinhos nya plan – förbereder bud på jagade superstjärnan

José Mourinho verkar inte nöja sig med Lukaku och Zlatan. Enligt brittiska uppgifter siktar United in sig på att plocka in Juventus-stjärnan Paulo Dybala nästas sommar.

Manchester United har fått tillbaka Zlatan Ibrahimovic efter skadefrånvaron och har en anfallsuppsättning som är starkare än på länge. ”Red Devils” ligger för närvarande tvåa i Premier League och i Champions League har man i princip säkrat förstaplatsen i grupp A.

Trots sitt profilrika anfall verkar United fortfarande vilja förstärka. Och det med en målskytt av klass.

Argentinske storstjärnan på ingång

Enligt brittiska medier, bland dessa Metro, vill José Mourinho värva Juventus-forwarden Paulo Dybala. Argentinaren har stått för tolv mål på 13 matcher i Serie A under säsongen – och i ett uttalande verkar han själv kunna öppna för en flytt.
– Jag kan inte säga att jag kommer stanna i Juventus för alltid. Jag vill vinna allting men fotbollen är konstig och du kan aldrig veta vad som kommer hända i framtiden, säger Dybala till France Football enligt Metro.

Något som kan göra flytten till Manchester än smidigare är Dybalas goda relation med Paul Pogba, vars flytt till United tog hårt på argentinaren.
– Det var svårt för mig att se Paul Pogba lämna. Han var en god vän och vi funkade väldigt bra tillsammans både på och utanför planen, säger han.

Prislappen på 24-årige Dybala, som även jagas av Barcelona, sägs lika på drygt 1,5 miljarder kronor.

LÄS MER: Uppgifter: Nu vill Tottenham blåsa United på storvärvningen