Uppgifter: Manchester United ligger i för att få till nästa jätteaffär inom kort

Manchester United fortsätter vara aktiva på transfermarknaden.
Brittiska The Telegraph uppger att klubben nu lägger i en högre växel för att få till värvningen av Ivan Perisic.

Efter att ha gjort klart med både Victor Lindelöf Nilsson och Romelu Lukaku vill Manchester United ro nästa jätteaffär i hamn. Klubben befinner sig på träningsläger i Los Angeles och enligt den brittiska tidningen The Telegraph är Jose Mourinho angelägen om att få dit Ivan Perisic innan han i sin tur ska iväg på Inters träningsläger i Kina.

Manchester Uniteds vd Ed Woodward är inte med på lägret och uppges ha stannat kvar för att avsluta värvningen av Perisic. Woodward beräknas ansluta till träningslägret på måndag eller tisdag vilket sammanfaller med tidpunkten för när Perisic och Inter ska bege sig till sitt träningsläger i Kina.

Enligt tidningen har United sedan tidigare lagt två bud på omkring 290 och 310 miljoner kronor för den kroatiska landslagsmannen. Inter ska ha avböjt och tagit illa vid sig eftersom de uppfattat det som att United försökt utnyttja klubbens behov av att sälja spelare för att komma i nivå med villkoren för Uefas Financial Fair Play-regler.

United ska den senaste veckan ha kommit med ytterligare ett bud på omkring 430 miljoner kronor men Italienarna ska ha nekat även det då de värderar Perisic till ett värde av omkring 530 miljoner kronor.

LÄS MER: The Guardian slår fast: United nära tredje storvärvningen i sommar

https://youtu.be/UTikFIt8Z-w