The Guardian slår fast: United nära tredje storvärvningen i sommar

Först Victor Nilsson Lindelöf och Romelu Lukaku.
Nu är nummer 3 på väg, det slår The Guardian fast.
För United närmar sig en övergång med Eric Dier.

Manchester United har värvat friskt den här sommaren och plockat in Victor Nilsson Lindelöf och Romelu Lukaku. Två storvärvningar som redan skickat ut ett starkt budskap att man ska utmana om titeln på allvar kommande säsong.

Men United är inte alls nöjda för det. Utan det ska värvas mer i sommar. Ett mittfältsankare i världsklass och ännu en poänggörande ytter ska in i lagbygget innan ligapremiär mot West Ham.

Hittills har man ryckt i Nemanja Matic, Fabinho och Tiemoue Bakayoko i mittfältsletandet. Men de senaste uppgifterna pekar mot att förstavalet heter Eric Dier. För nu slår till och med ansedda The Guardian fast att United närmar sig en övergång av Tottenhams nyckelspelare.

Engelska tidningen skriver att Dier ska vara väldigt öppen för en flytt till Old Trafford. Trots att Tottenhams ordförande Daniel Levy gått ut och uteslutit en försäljning av sin så viktiga defensiva mittfältare. Men som vi vet i den här branschen så är det pengarna som styr.

Och vi kan räkna med att United inte kommer att hålla tillbaka för att få som de vill. För José Mourinho vill ha Eric Dier i sitt mittfält.

LÄS MER: Sensationella uppgifterna: Då kan Zlatan göra rekordtidig comeback

https://youtu.be/7Xff_RHLNbo