Uppgifter: Liverpool i kontakt med succémittfältaren – kan värvas för fyndpris

Liverpool har förstärkt rejält i de defensiva leden. 
Men det finns alltid plats för nyförvärv.
Enligt Turkish-Football är Liverpool i kontakt med Hoffenheims succémittfältare Kerem Demirbay.

Coolbet

Naby Keita och Fabinho blev två av Liverpools främsta värvningar i somras. Den förstnämnde har fått spela kontinuerligt samtidigt som Fabinho fortsatt försöker spela till sig en startplats.

Jürgen Klopp har lett laget till en stark inledning i Premier League och parkerar tillsammans med Manchester City på förstaplatsen i ligan. Men trots att klubben värvat starkt i somras ser man över eventuella nyförvärv till vinter- och sommarfönstret.

I kontakt med Demirbay

Redan nu kan en potentiell spelare bli klar som klubbens senaste tillskott. Turkish-Football rapporterar att Liverpool har varit i kontakt med agenten till Hoffenheims Kerem Demirbay.

25-åringen har efter en skadefrånvaro varit en av lagets absolut bästa spelare och fanns med på planen i lagets kryssmatch mot Lyon i Champions League i förra veckan.

Merseyside-klubben hade scouter på plats under matchen för att titta närmare på succémittfältaren, men de kommer få konkurrens. Även Manchester City och Manchester United håller ögonen öppna för Demirbay.

Tysken skrev nyligen på ett nytt kontrakt med Hoffenheim till sommaren 2022, men det behöver inte innebära att affären kommer bli särskilt dyr.

Tyska tidningen Bild rapporterar att Demirbay har en utköpsklausul på cirka 25 miljoner euro, motsvarande 270 miljoner kronor. Ett fyndpris sett till dagens inflation i världsfotbollen.

Nyckeln för Liverpool

Men det finns andra saker som kan tala för att en flytt till Liverpool kan komma att bli verklighet. Demirbay representeras av företaget ”Arena11”, vilka även representerar duon Saido Mane och Naby Keita.

Dela om du vill se Demirbay i Liverpool!

Spanska uppgifter: José Mourinho väntar sig att få kicken – i kontakt med mästarklubben