Spanska uppgifter: José Mourinho väntar sig att få kicken – i kontakt med mästarklubben

José Mourinhos framtid i Manchester United är minst sagt osäker. 
Nu kommer nya rapporter att han förväntar sig att få sparken.
El Pais uppger att Mourinho kan gå direkt in i ett annat jobb – som tränare i Real Madrid.

Coolbet

Jose Mourinho har genom åren haft det svårt i sin tredje säsong i respektive klubb. I Chelsea blev det sparken och i Manchester United kan historien upprepa sig.

”Red Devils” har hamnat efter rejält i Premier League och tålamodet från både ledning och fans börjar tryta. Men Mourinho verkar inte vara nervös, utan uppges beredd på att få gå.

”Väntar på att få sparken”

Det är El Pais som kommer med uppgifter att portugisen går och väntar på att få sparken från Manchester United. Enligt den många gånger trovärdiga spanska tidningen kommer Mourinho inte gå arbetslös om han lämnar.

Florentino Perez högra hand i Real Madrid Jose Angel Sanchez ska i hemlighet ha hållit samtal med tränaren om att ta över laget efter hårt kritiserade Julen Lopetegui.

Den regerande Champions League-mästaren Real Madrid haltar rejält i La Liga. Mourinho skulle enligt uppgifterna bli den kraftfulla och bestämda tränare klubben behöver.

Aktuell för Real Madrid?

Någonting som däremot får Mourinho att vilja stanna kvar är pengar. Portugisen har enligt El Pais närmare 20 miljoner euro, motsvarande 206 miljoner kronor, i årslön hos United. Det är en summa han gärna inte vill gå miste om. även fast han enligt uppgifter får runt tolv miljoner euro i fallskärm om han tvingas lämna klubben.

Mourinho har själv uttalat sig om sin framtid i klubben och i stället konstaterat att han vill fullfölja sitt kontrakt – och vara kvar ett bra tag framöver.

Dela om du vill se Mourinho i Real Madrid!

Liverpool sugna på Reals superstjärna – budkrig kan vänta med två(!) PL-giganter