Uppgifter: Jättedoldisen kan ersätta David de Gea i Manchester United

David de Gea sägs vara ovillig att skriva på nytt kontrakt med Manchester United.
Det får klubben att kolla på nya alternativ, och det kan bli en riktig skräll.
Enligt The Sun spanar United in Brighton-målvakten Mat Ryan.

Coolbet

David de Gea är inne på sin sjunde säsong i Manchester United. För ett antal år sedan såg det ut som om han skulle lämna för Real Madrid, men under de sista minuterna på transferfönstret hann papperna inte komma in i tid.

I sommar går världsmålvaktens kontrakt ut med ”Red Devils” och klubben är mån om att förlänga 27-åringens kontrakt. Men det verkar vara svårare sagt än gjort.

De Gea tvekar

Agenten Jorge Mendes, som även representerar José Mourinho, är inte säker på att de Gea vill förlänga med United, och flera klubbar sägs stå redo att erbjuda honom ett kontrakt.

Redan vid nyår, med sex månader kvar på kontraktet, kan klubbar höra sig för om spanjorens tjänster. Två av dessa ska vara Juventus och Paris Saint Germain.

I och med att Manchester United kan komma att tappa sin stjärnmålvakt börjar man nu titta på andra alternativ. Enligt The Sun kan det bli en rejäl skräll.

Mat Ryan. Foto: Wikipedia Commons

Mat Ryan till United?

Uppgifter till den brittiska tidningen gör gällande att United har fokus på Brightons målvakt Mat Ryan. Australiensaren var förstemålvakt i VM i Ryssland tidigare i somras och i inledningen av Premier League-säsongen har han imponerat stort. Endast två målvakter i hela ligan är före Ryan när det kommer till antalet räddningar.

Mat Ryan kom till Brighton sommaren 2017 från Valencia och kostade runt 65 miljoner kronor. Räkna med att United lär behöva öppna plånboken rejält om man ska få loss australiensaren, som alltså kan komma att bli ”Red Devils” nye förstemålvakt.

Dela för att säga vad du tycker om det här!

Manchester United riskerar att tappa publikfavoriten – uppges aktuell för giganterna