Uppgifter: Jagade Serie A-backen har bestämt sig – vill flytta till United i sommar

I sommar går kontraktet ut.
Nu har Lazios backklippa Stefan de Vrij bestämt sig.
26-åringen vill flytta till Manchester United, enligt engelska uppgifter.

Det var under måndagskvällen som nyheterna slog ned som en bomb i Laziokretsar. Lagets viktiga försvarskugge Stefan de Vrij har inte kommit överens med Lazio om ett nytt kontrakt – och vill nu lämna klubben i sommar.

”Finns en gräns för allt”

Sportchefen Igli Tare bekräftar att parterna misslyckats helt i kontraktsförhandlingarna.
– Lazio har dragit tillbaka sitt kontraktserbjudande till de Vrij. Det är på grund av anledningar som vi kommer att förklara senare. Det är ett beslut efter många månader av förhandlingar. Men det finns en gräns för allt, säger han enligt italienska Mediaset.

Kontraktet går ut i sommar och holländaren är fri att lämna gratis som bosman. Nu kommer nästa kapitel för de Vrij. För 26-åringen som kopplats ihop med en flytt till Inter tidigare har bestämt sig för att lämna Italien helt och hållet. Och flytta till England istället.

Inte första gången…

Mittbacken vill flytta till Manchester United i sommar och spela under José Mourinho, rapporterar engelska The Mirror. Det här är heller inte första gången som de Vrij kopplas ihop med just United.

Efter VM 2014 fanns det gott om rykten att Louis van Gaal skulle plocka med sig landslagsbacken till Old Trafford. Men en övergång blev aldrig av och de Vrij flyttade istället från Feyenoord till Lazio den sommaren.

Tagit farväl av fansen

Nu kan en övergång äntligen bli av då United söker förstärkning i backlinjen och de Vrij har till och med redan tagit farväl av Laziofansen i ett öppet inlägg på Facebook.
– Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Lazio och fansen för allt. Tack!, skriver holländaren.

Dela artikeln om du vill se den här värvningen!

LÄS MER: José Mourinhos nya besked om Zlatan: ”Han har ingen chans”

Real Madrid storfavoriter till att värva Unitedstjärnan: ”Blivit rejält frustrerad”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);