United-lagkamraten avslöjar Zlatans väldigt udda spratt: "De skakade av rädsla"

United-lagkamraten avslöjar Zlatans väldigt udda spratt: ”De skakade av rädsla”

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Manchester United igen.
Nu berättar lagkamraten Juan Mata vad som hände på Zlatans första dag i United.
– De skakade av rädsla och visste inte vad de skulle tro…

”Lejonet” Zlatan Ibrahimovic är tillbaka hos Manchester United igen. Många av lagkamraterna har hyllats svenskens rekordsnabba comeback och uppskattar att ha tillbaka ledargestalten Zlatan igen.

För det är just så Zlatan är, han sätter sig verkligen i respekt hos andra men gör det oftast med glimten i ögat. Han växlar ganska ofta mellan att vara gravallvarlig för att sedan bara börja skratta.

”De hade aldrig träffat honom”

Nu berättar lagkamraten Juan Mata om ett perfekt exempel på Zlatans personlighet. Det handlar om Zlatans allra första dag på träningsanläggningen Carrington för ett och ett halvt år sedan.
– När han kom dit var vi andra iväg på försäsongsmatcher, så det var bara Zlatan och materialarna. De hade aldrig träffat honom förut och han är den sortens kille som man omedelbart får respekt för, på grund av hur han är, säger Mata enligt engelska fotbollssajten Joe.

”Sen brast Zlatan ut i skratt”

Sedan fick verkligen de här materialarna känna på Zlatans speciella spratt.
– Han spanade in dem och sa: ”Jag hoppas att ni fattar att Gud har anlänt”. De skakade av rädsla och visste inte vad de skulle tro, sen brast Zlatan ut i skratt. Han håller alltid på så, säger Mata.

Typiskt Zlatan…

LÄS MER: Svenska landslagets krav på Zlatan – om han vill spela fotbolls-VM: ”Han måste”

https://www.youtube.com/watch?v=rN4rtRVkJGc