Underbara bilderna på Alexander Isak – stjärnans gest till unga supportrarna hyllas av precis alla: ”Respekt!”

Underbara bilderna på Alexander Isak – stjärnans gest till unga supportrarna hyllas av precis alla: ”Respekt!”

Alexander Isak är inte bara en fantastisk spelare.
Han är även en riktig förebild.
Hela fotbollsvärlden hyllar nu bilderna på anfallsstjärnans fina gest.

Alexander Isak är en av fotbollsvärldens hetaste anfallare just nu. Han har gjort braksuccé i Premier League sedan flytten till Newcastle förra året, och den här säsongen har inletts precis som den förra. Efter fyra spelade matcher står Isak noterad på två mål, och senare under hösten väntar även Champions League-spel för första gången i karriären för Isak.

Fina gesten till unga supportrarna

Isak är även en stor stjärna på hemmaplan i Sverige, där han just nu är mitt uppe i EM-kvalet med Sverige. I helgen gjorde han ett av målen i 5-0-vinsten för Sverige mot Estland, och ska Sverige ta ytterligare tre poäng i nyckelmatchen mot Österrike på tisdagen är det av den absoluta nyckeln att Isak spelar bra.

Foto: Facebook

Men inför matchen har Alexander Isak även hunnit med att förgylla två yngre supportrars dagar, med en alldeles fantastiskt fin gest. Enligt fotbollslandslaget själva hade man på måndagens träning besök av Min Stora Dag, stiftelsen som uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. På plats var två unga supportrar, och när Alexander Isak dyker upp för att säga hej så lyser båda direkt upp.

LÄS MER: Fredrik Ljungbergs ilska efter beteendet mot Alexander Isak – ryter ifrån rejält: ”Jag blir förbannad”

Isak tokhyllas

Alexander Isak presenterar sig med kramar, och när han får reda på att en av barnen ska leverera matchbollen på tisdagskvällen så hjälper Isak till mot nervositeten.

– Det kommer bli kul! Vi kommer vara där också, så det kommer gå hur bra som helst, säger Alexander Isak i klippet, som fått stor spridning på sociala medier.

Foto: Facebook

Alexander Isak gick sedan iväg till omklädningsrummet och hämtade en varsin fotbollssko som han gav till barnen. Han signerade de även, och tog även bilder med de båda. Samtidigt slöt fler spelare upp från landslaget, och alla skrev autografer på en matchtröja som delades ut. På sociala medier strömmar hyllningarna in till stjärnan för den magiska gesten.

”Så fantastiskt fint”, skriver en person.

”Snyggt!”, skriver en annan.

”Ödmjukhet, respekt och kärlek. Isak har ett stort hjärta!”, skriver en tredje.

”Det här kallar jag kärlek. Respekt till alla”, skriver en fjärde.

Alexander Isak 🫶På dagens träning fick herrlandslaget besök av Min Stora DagTack för att ni kom och hejade, ses i morgon igen 💛💙

Posted by Svensk fotboll on Monday, September 11, 2023

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics mäktiga hyllning till Peter Forsberg visar på den allra största respekten: ”Jag njuter”