Trovärdiga uppgifter: Manchester United-stjärnans stora irritation – nu ger sig ny klubb in i jakten!

.

Han har länge ryktats bort från Manchester United.
Men nu riktar Romelu Lukaku stor irritation mot hela soppan.
Samtidigt som en ny storklubb ger sig in i jakten på belgaren.

Manchester Uniteds anfallsbjässe Romelu Lukaku har under en längre tid ryktats bort från Old Trafford. Hela tiden har det ryktats om att Inter är närmast belgarens namnteckning i sommar.

Unitedstjärnan rejält irriterad

Men allt har verkligen dragit ut på tiden när Inter och Manchester United inte alls kommit överens om prislappen. Nu rapporterar United-reportern Samuel Luckhurst på Manchester Evening News att Lukaku är rejält irriterad på Inters sportchef Beppe Marotta.

Romelu Lukaku, Manchester United
170730 Manchester Uniteds Romelu Lukaku inför träningsmatchen i fotboll mellan Vålerengen och Manchester United den 30 juli 2017 i Oslo.
Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Belgaren och hans representanter är uppretade för att Inter kraftigt undervärderar Lukaku när Inter bara vill lägga runt 600 miljoner svenska kronor för anfallaren. Samtidigt som United kräver minst 900 miljoner kronor för 26-åringen, som har tre år kvar på kontraktet.
”Det är tydligt att en del krav för spelarna är väldigt höga i vissa fall, som för Lukaku”, ska Interchefen Marotta ha sagt i en intervju.

Juventus är ny storfavorit

För några veckor sedan rapporterades det även att Juventus gett sig in i leken och visat intresse för Lukaku. Och med tanke på Inters ovilja att lägga mer pengar har rivalen Juventus nu seglat upp som storfavorit att värva belgaren i sommar.
”Det är en del irritation på Marottas uttalande från Lukakus sida eftersom att de har gått ut i media och undervärderat deras huvudmål. Det är inte uteslutet med en flytt till Juventus om de lägger rätt bud”, skriver Samuel Luckhurst på Twitter.

Manchester United
181222 Ole Gunnar Solskjær, manager of Manchester United, ahead of the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Juventus har också ett triumfkort på handen när de är villiga att erbjuda argentinaren Paulo Dybala i utbyte till United för att få ned övergångssumman rejält. Vi får se vad Unitedtränaren Ole Gunnar Solskjaer tycker om att byta ut Lukaku mot Dybala i sommar.

LÄS MER: Stora chocken: Död kropp hittad i Premier League-stjärnans hem

Nya bomben: Real Madrid värvar ÄNNU en svensk VM-bronshjälte – blir lagkamrat med Asllani