Stora chocken: Död kropp hittad i Premier League-stjärnans hem

.

Det händer mycket kring Arsenal just nu.
Först knivrånsförsök mot Mesut Özil och Seas Kolasinac.
Nu har en död kropp hittats i Mohamed Elnenys hem, rapporterar Gazzetta dello Sport.

Arsenal har verkligen haft en dramatisk vecka runt om klubben. Flera av spelarna har råkat ut för hemskheter senaste dagarna.

PL-spelarens chock

Först blev Mesut Özil och Sead Kolasinac attackerade av maskerade rånare med knivar. Nu har Arsenal-lagkamraten Mohamed Elneny också råkat ut för en obehaglig situation.

Mohamed Elneny, Arsenal
180804 Pierre-Emerick Aubameyang of Arsenal celebrates with teammates Mohamed Elneny and Ainsley Maitland-Niles after 2-0 during the International Champions Cup match between Arsenal and Lazio on August 4, 2018 in Stockholm.
Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN / Cop 210

Italienska tidningen Gazzetta dello Sport rapporterar att en död kropp har hittats på tomten till Arsenalmittfältarens hus i Egypten. Liket hittades av Elnenys pappa, som polisanmälde det och beskrev incidenten som att ”en död kropp har hittats i hans son hem”.

Oklar dödsorsak

Egyptiska polisen har ännu inte identifierat kroppen eller dödsorsaken. Men en förundersökning är igång för att ta reda på vad som faktiskt har hänt.

Mohamed Elneny, Arsenal
170622 Fotboll, VM 2018, Porträtt, Egypten: Mohamed Naser Elsayed Elneny poserar för ett porträtt den 22 juni 2017 i Egypten
Foto: BPA/MB Media / BILDBYRÅN / COP 243 SWEDEN ONLY

När Arsenal mötte Lyon i en träningsmatch under söndagen var Elneny inte med i truppen. Men det beror nog mer på att egyptiern är på väg bort från Arsenal än den chockartade upptäckten vid hans hem i Egypten.

Elneny flyttade till Arsenal 2016 från schweiziska Basel och har vunnit två titlar i London, FA-cupen 2016/17 och Community Shield 2017.

LÄS MER: Bekräftat: De snuvar Manchester United på 800-miljonersvärvningen

Oväntade utspelet när Manchester United vill värva Arsenalstjärnan: ”Då kan Arsenal…”