Trovärdiga uppgifter: Här är Manchester Uniteds första värvning för sommaren!

Trovärdiga uppgifter: Här är Manchester Uniteds första värvning för sommaren!

.

Manchester United kommer storsatsa i sommar.
Och redan nu kan första värvningen vara klar.
Trovärdiga Sky Sports hävdar att United värvar från Graham Potters Swansea.

Något måste hända med Manchester United den här sommaren. Det är nog de flesta överens om.

Uniteds första värvning

En rejäl ombyggnationen av truppen är i starkt behov och förutom att föryngra lagbygget så är den gemensamma känslan att storklubben behöver ha in rätt spelare istället för högavlönade stjärnor. Och de ligger inte på latsidan heller, för nu kan United ha gjort klart med sin första värvning för sommaren.

Trovärdiga källan Sky Sports rapporterar att United siktat in sig på Championshipsuccén Daniel James i Swansea. 21-åringen har imponerat på de flesta under säsongen med sina fyra mål och nio assist som yttermittfältare.

Leeds försökte värva James redan i januari för 90 miljoner kronor men fick aldrig ihop hel affären. Nu tänker United höja budet och ”seal the deal” som det så fint heter i England.

Så mycket kostar det

Manchester United är redo att lägga runt 190 miljoner kronor för att få loss James från Graham Potters Swansea, uppger Sky Sports. Flera andra Premier League-klubbar har också visat intresse för succéspelaren James men United verkar sitta i förarsätet.

En värvning av James uppskattas även av ESPN:s United-reporter Alex Shaw.
”Det ska bli intressant att se hur supportrarna reagerar på det här: Trötta på dyra legoknektar och stora namn. Vill istället ha rå, ung potential. Detta är just det”, skriver Shaw på ESPN.

LÄS MER: Domen mot Solskjaer efter fiaskoavslutningen: ”Då måste United sparka honom”

Uppgifter: Efter fiaskot – nu är Uniteds galna värvningsplaner i sommar avslöjade