Domen mot Solskjaer efter fiaskoavslutningen: ”Då måste United sparka honom”

.

En ursvag avslutning och missad Champions League-plats.
Nu menar Jamie Carragher att Ole Gunnar Solskjaer kommer förlora jobbet om han inte lyfter Manchester United.
– Jag tror att det kommer hända nästa säsong, säger han. 

Manchester United var långt ner i tabellen när Ole Gunnar Solskjaer tillträdde som ny tränare.

Då fick laget rejäl fart i seglet, och norrmannen lyckades med bedriften att vinna tio av de elva första matcherna.

”Då måste man sparka honom”

United slog även, smått mirakulöst, ur PSG i Champions Leagues åttondelsfinal – men därefter har resultaten sviktat rejält.

Efter en svag avslutning på säsongen, med bara två vinster på de elva senaste matcherna, stod det i helgen klart att man missar spel i Champions League kommande säsong.

Foto: Bildbyrån

Ole Gunnar Solskjaer skrev ett permanent Manchester United-kontrakt i våras, men enligt experten och Liverpool-legendaren Jamie Carragher kan norrmannens dagar i klubben vara räknade redan nästa år, om han inte får fart på spelet.

– Min rädsla angående United är att om de inte startar säsongen bra så kommer han att hamna under enorm press. Då måste man bara sparka honom. Jag tror att det kommer hända nästa säsong, säger Carragher enligt Daily Mail.

”Blir en stor säsong för honom”

Carragher menar att Solskjaers brist på erfarenhet kan fälla honom.

– Alla vi gillar Solskjaer, men han har tränat Molde och Cardiff. Man vill ha någon som får ut det bästa av spelarna. Han tävlar mot Pep Guardiola, Mauricio Pochettino och Jürgen Klopp. Det blir en stor säsong för honom, helt klart, säger han.

Manchester United ligger, med en omgång kvar att spela av Premier League, på en sjätteplats i tabellen, en poäng bakom Arsenal.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!