Supertricket som chockar hela fotbollsvärlden just nu – det han gör här förbluffar ALLA

Herrejösses!
Det här är något av det sjukaste vi sett på en fotbollsplan.
Eller vad sägs om Nader Mohamedys inkast som trotsar de fysiska lagarna för vad som är möjligt?

De är så ofta bespottade och underskattade inom världsfotbollen. Vi pratar om inkasten.

Klassiska Delap

Ingen vill egentligen ha dom och ingen verkar på riktigt uppskatta ett inkast från långsidan. Det finns ett fåtal genom fotbollshistorien som verkligen utnyttjat möjligheten att göra inkast till ett supervapen.

Inkast, fotboll
FOTO: Twitter.

För här finns mycket att hämta om man verkligen får till de långa inkasten. Det man oftast tänker på är Stoke och berömda Rory Delap som verkligen kunde kasta inkast som en hörnspark.

Superinkastet

Men Delap ligger verkligen i lä vid jämförelse med det här iranska superkastet från helgen. Spelaren Nader Mohamedy chockar hela fotbollsvärlden när han vräker iväg den här projektilen på över 50(!) meter, se själva här nedanför.

Inkast, fotboll
FOTO: Twitter.

Det är ta mig tusan som en målvaktsutspark när Mohamedy springer fram, voltar med bollen och bokstavligen katapulterar in bollen i straffområdet. Inkastet är verkligen något i hästväg och bland det sjukaste man sett på en fotbollsplan.

Superinkastet har blivit otroligt viralt senaste dygnet och sprider sig snabbt runt hela världen via sociala medier. Och alla är lika förbluffade över Nader Mohamedys väderkvarnar till armar.

Se här:

LÄS MER: Janne Anderssons kryptiska svar – på frågan om Zlatan Ibrahimovics möjliga comeback i Blågult: ”Lurigt…”

Få våra nyhetsbrev!