Supersuccé i Premier League – nu vill storklubben värva målkungen Teemu Pukki i januari!

Supersuccé i Premier League – nu vill storklubben värva målkungen Teemu Pukki i januari!

Teemu Pukki har gjort fullständig storsuccé i Premier League.
Därför kan större uppgifter vänta för målkungen i Norwich.
Nu vill storklubben Inter värva honom i januari, enligt Calcio Mercato News.

29-årige finländaren Teemu Pukki har överraskat alla under debutsäsongen i Premier League med Norwich. Målkungen har smällt in sex fullträffar och två assist på åtta första matcherna i PL.

Storklubben vill ha Pukki

Lika stor succé har det blivit med Finland i EM-kvalet och där är Pukki mycket nära att skjuta hemlandet till första fotbollsmästerskapet någonsin. Nu kan det bli betydligt större uppgifter för finske målkungen.

Teemu Pukki, Norwich
Teemu Pukki, Norwich. FOTO: Twitter

Efter succéstarten i Premier League kan Pukki göra en riktig storflytt redan i januari. Nu rapporteras italienska Inter vara ute efter succéanfallaren i januarifönstret, enligt Calcio Mercato News.

Pukki ersätter Alexis Sanchez?

Inter behöver leta ersättare till skadade Alexis Sanchez och ser Pukki som given komplement till nuvarande strikern Romelu Lukaku. Enligt uppgifterna är det Intertränaren Antonio Conte som vill ha Pukki till laget i januari.

Teemu Pukki har tidigare spelat för Sevilla, finska HJK, Schalke 04, Celtic och Bröndby innan han flyttade till Norwich 2018. Hos Norwich har det blivit totalt 35 mål på 51 matcher i Championship och Premier League.

https://www.youtube.com/watch?v=CnDXQOIF1i0

LÄS MER: Nya uppgifter: Därför stoppar Manchester United värvningen av Zlatan i januari!