Storvärvningen Lukaku avslöjar: "Jag fick fråga Zlatan om lov..."

Storvärvningen Lukaku avslöjar: ”Jag fick fråga Zlatan om lov…”

Romelu Lukaku ersätter Zlatan Ibrahimovic i Manchester United.
Nu plockar han även svenskens gamla tröja.
– Jag frågade Zlatan om lov, säger Lukaku till ESPN.

I går gjorde storvärvningen Romelu Lukaku sin allra första träning med Manchester United. Efter jätteövergången på 825 miljoner anslöt 24-åringen från Everton till sin nya lagkamrater under träningslägret i Los Angeles.

Belgaren blir alltså Zlatan Ibrahimovics rättmätiga ersättare i anfallet hos de rödklädda. Och får då axla en tung roll som lagets stora målgörare.
– Zlatan var huvudpersonen i Manchester United och han är en spelare jag verkligen ser upp till. Jag lär mig av honom eftersom att vi har samma agent och ibland ger han mig råd. Det hjälper mig att bli bättre, sa Lukaku i en första intervju efter sin presentation.

Men nu finns ytterligare en detalj som gör Lukaku till Zlatans ersättare. Nyförvärvet har nämligen bestämt sig för att plocka svenskens gamla matchtröja och ska spela i klassiska nummer 9 kommande säsong. Självklart var han tvungen att fråga Zlatan först, om det var okej.
– Anfallare spelar med nummer nio, det är ett fint nummer. Jag frågade även Zlatan om lov. Jag vill tacka honom för att han tillät mig att ta det, säger Lukaku till ESPN.

Drygt en månad återstår till att Lukaku får springa in på Old Trafford med skyhöga förväntningar och nummer 9 på ryggen i ligapremiären mot West Ham 13 augusti.
– Jag kan inte vänta till att få springa ut inför 75 000 supportrar på Old Trafford, men det är under försäsongen det hårda jobbet börjar, säger belgaren.

LÄS MER: Oväntade uppgifterna: Manchester United kan snuva Chelsea – igen

https://youtu.be/X_9o9FJjwiU