Storstjärnan Gareth Bale toksågas – efter märkliga bilderna: "Har han ingen värdighet!?"

Storstjärnan Gareth Bale toksågas – efter märkliga bilderna: ”Har han ingen värdighet!?”

Han har inte spelat för Real Madrid sedan 24 juni.
Ändå lyckas Gareth Bale ska stora rubriker i Spanien.
”Har han ingen värdighet eller önskan att spela fotboll?”, skriver spanska journalisten Ruben Jimenez.

Allt började när Real Madrid mötte Alaves på fredagskvällen. För fjärde matchen på raken fick storstjärnan Gareth Bale nöta bänk.

Bale hade show

Vid sidlinjen hade sedan walesaren stor show när han höll på och larvade sig. En bild från matchen spred sig över hela världen och lockade gott om skratt.

Gareth Bale, Real Madrid
Gareth Bale, Real Madrid. FOTO: Twitter.

Där man ser Bale ligga på läktaren med en ansiktsmask över ögonen för att låtsas sova. Den bilden väckte stor ilska mot Real-stjärnan.

Väckt stor ilska

På måndagskvällen var det dags igen när 30-åringen bjöd på nästa spratt. Under Real Madrids match mot Granada sprids nu en ny bild från bänken.

Gareth Bale, Real Madrid
Gareth Bale, Real Madrid. FOTO: Twitter.

Den här gången håller Bale en rulle framför ögonen som en slags kikare. Ännu mer ilska har väckts mot hans barnsliga spratt vid sidlinjen.

”Ingen värdighet”

Walesaren blir nu starkt ifrågasatt för hans respektlösa beteende.
”Det är tydligt att Bale inte går att räddas i Real Madrid. Om han fortfarande har en droppe fotboll kvar i skorna är det upp till honom att bestämma. Hans agent insisterar på att han kommer att slutföra sitt kontrakt med klubben, men det löper inte ut förrän 2022. Har han tänkt skratta på bänken fram till dess? Har han ingen värdighet eller önskan att spela fotboll?”, skriver Marca-journalisten Ruben Jimenez till Nettavisen.

Frågan är vad Gareth Bale hittar på för upptåg här näst om han fortsätter att bänkas. Real Madrids nästa match är på torsdag kväll, då kan man säkra ligatiteln mot Villarreal.

LÄS MER: Nu svarar Dplay – efter den enorma kritiken: ”Det har inte fungerat…”

Få våra nyhetsbrev!