Storklubben bekräftar nu ryktet – vill värva Zlatan i januari: ”Det är en önskan”

Det ryktas hejvilt om Zlatan Ibrahimovic.
Men nu kliver en av storklubbarna ut och bekräftar intresset.
Serie A-toppklubben Napoli vill värva Zlatan i januari, det bekräftar presidenten Aurelio De Laurentiis.

Framtiden är väldigt osäker för Zlatan Ibrahimovic på grund av att kontraktet går ut med Los Angeles Galaxy vid nyår. Och det finns en hel del intresserade klubbar.

De vill värva Zlatan i januari

Det har pratats om Manchester United, Boca Juniors, Inter, Fiorentina och även Bologna. Men nu kliver en av de intresserade klubbarna in och bekräftar sitt intresse.

Zlatan Ibrahimovic
180330 Zlatan Ibrahimovic under en presskonferens med MLS-laget LA Galaxy den 30 mars 2018 i Los Angeles. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87668

Det handlar om Serie A-toppklubben Napoli som nu går ut öppet och berättar att man vill värva Zlatan i januari. Det är frispråkige presidenten Aurelio De Laurentiis som gärna ser Zlatan i den ljusblåa tröjan till vårsäsongen.

Åt middag med Zlatan i USA

Napolipresidenten erkänner att Zlatan är en vän och att de träffades på en middag i Los Angeles. Nu vill han värva svensken i januari.
– Det är en önskan från min sida, men det hänger på honom och inte mig, säger De Laurentiis till Sky Italia.

Zlatan Ibrahimovic
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Zlatan Ibrahimovic har ryktats till Napoli i många, många år nu och frågan är om han återvänder till Serie A igen och avslutar karriären i Neapel. Just nu har 38-åringen fullt upp med MLS-slutspelet och därefter ska han ta beslut om framtiden.

LÄS MER: Bojan Djordjic pekar ut det största problemet i Manchester United: ”Det är katastrof”