Storklubben bekräftar kontakt: Redo att värva tillbaka Arjen Robben!

Arjen Robben har själv bekräftat att han lämnar Bayern München efter säsongen.
Då kan nästa klubbadress bli en bekant sådan.
Holländska storklubben PSV Eindhoven bekräftar att man har tagit kontakt.

Arjen Robben är inne på sin nionde raka säsong i Bayern München. Den holländska stjärnan har varit en bärande spelare sedan sitt intåg och varit med och vunnit det mesta.

Lämnar Bayern

Men i sommar får sejouren i klubben sitt slut. Robben har tidigare bekräftat att han kommer lämna efter säsongen och spekulationerna kring nästa klubbadress har varit många.

34-åringen har tidigare själv sagt att karriären är på väg mot sitt slut, men ännu har han energi kvar att ge.

Nästa klubbadress kan nu komma att bli en bekant sådan för holländaren. PSV Eindhovens sportchef Toon Gerbrands bekräftar nu att man tagit kontakt med Robben.

PSV bekräftar kontakt

I en radiointervju konstaterar han att det nu är upp till Robben huruvida han vill ansluta till klubben, vilken han representerade mellan 2002 och 2004.

Ett ess i rockärmen kan bli lagets tränare Mark van Bommel.
Vi har varit i kontakt med Arjen. Mark har skickat ett meddelande till honom, de har ju spelat ihop tidigare. Nu är det upp till Arjen att fatta ett bra beslut, säger Gerbrands i radioprogrammet Brabants Bont enligt holländskan AD.

Arjen Robben har en lång framgångsrik karriär i ryggen. Mittfältsstjärnan, med sin fruktade vänsterfot, har bland annat tagit hem sju ligatitlar i Tyskland samt två PL-titlar med Chelsea.

Den senaste sejouren i PSV slutade även det med en ligatitel. Huruvida det blir en till säsong i klubben, och kanske ytterligare en titel, återstår att se.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

Uniteds transferkupp: Intresserade av sex(!) spelare från CL-konkurrenten