Sportchefen bekräftar: Vi vill ha John Guidetti

Fler och fler klubbar ger sig in i jakten på John Guidetti.
Och en flytt i januari verkar allt mer sannolik.
Nu bekräftar sportchefen i La Liga-klubben att man är intresserade.

John Guidettis situation i Celta Vigo har förvärrats. Svensken får allt mindre speltid och därför vill han se sig om efter en ny klubb.
– Det är klart att det inte är en bra situation i klubben, jag är inte nöjd med det, det är något som måste lösas och vi har börjat ta tag i det, sa han i slutet av november.

Uttalandet har fått flera klubbar intresserade. Det har tidigare talats om bland andra Real Betis, Alaves och Malaga. Nu ger sig ytterligare en klubb in i jakten på svensken, vilket klubbens sportchef bekräftar.

”Vi är naturligtvis intresserade”

Orden kommer från ligakonkurrenten Levantes sportchef Vincente Blanco. Valencia-klubben har haft det tungt med målskyttet och ligger för närvarande på 15:e plats i tabellen. Kanske kan John Guidetti vara lösningen på problemet. Sportchefen ser i alla fall svensken som en tänkbar värvning.
– För tillfället vet vi ännu inte om Guidetti är till försäljning. Om han är det så är vi naturligtvis intresserade eftersom det är en spelare som kan förbättra laget. Så, absolut, säger han enligt spansk media.

Även om han inte vill avslöja om klubbarna har inlett förhandlingar ger han en liten hint…
– Celta Vigo vet precis hur det ligger till, säger han.

LÄS MER: John Guidettis drömhalvlek – bjuder på klassmål och läcker klackassist