Skandalmannen Paul Gascoigne i nytt trubbel – bröt mot coronakarantän för att gå till puben(!)

Paul Gascoigne har inte haft det lätt.
Nu kommer nästa smäll för fotbollslegendaren.
Efter att ha brutit mot corona-isoleringen och gått till puben, rapporterar Daily Mail.

Han är en av Englands bästa fotbollsspelare genom tiderna. Men också en av de mest stökigaste vid sidan av fotbollsplanen.

”Gazza” i trubbel

Nu har förre fotbollsstjärnan Paul Gascoigne hamnat i nytt trubbel. Precis som alla andra britter har 52-åringen tvingats till karantän under coronakrisen.

Paul Gascoigne, England
Former England soccer player Paul Gascoigne arrives at Teesside Crown Court in Middlesbrough, England where he is appearing on charges of sexually assaulting a woman on a train, Monday Oct. 14, 2019. (Danny Lawson/PA via AP) TH801

Där ”Gazza” har varit självisolerad tillsammans med flickvännen Wendy Leech i Bridlington, England. Men i april spreds bilder i sociala medier på Gascoigne som dricker öl i en barmiljö, rapporterar engelska tidningen Daily Mail.

Gascoigne dumpas

Det har nu fått konsekvenser för fotbollslegendaren, även om hans agent hävdar att bilderna är från ett tidigare tillfälle innan coronapandemin slog ut. Nu dumpas Gascoigne av 43-årige flickvännen Leech på grund av det påstådda barbesöket.

Paul Gascoigne, England
000717 Fotboll: Paul Gascoigne, Everton © Bildbyrån – © 7

Tidningen skriver att Wendy Leech inte alls uppskattade att 52-åringen bröt mot karantänen för att dricka öl med sina vänner.
– Hon tycker att Paul är underbar, men kunde inte lita på att han betedde sig ansvarsfullt, säger en källa till tidningen. 
– Hon är tvåbarnsmamma och har även tre små barnbarn att tänka på och måste sätta deras hälsa i första rummet. 

Paul Gascoigne och Wendy Leech träffades under en semester i Spanien. Efter den framgångsrika fotbollskarriären har Gazza uppmärksammats under många år för en flera skandaler, allt för ofta på grund av sitt alkohol- och drogmissbruk.

LÄS MER: Galna siffran om Paolo Maldini som alla missat – bevisar legendarens sanslösa överlägsenhet