Så ska Zlatan "hjälpa" Manchester United till seger på Friends Arena

Så ska Zlatan ”hjälpa” Manchester United till seger på Friends Arena

Zlatan Ibrahimovic har landat i Sverige.
Med ett enda tydligt mål – att hjälpa Manchester United vinna Europa League.
– Zlatan är här för att hjälpa, säger lagkamraten Ander Herrera.

I morgon kväll avgörs det om Manchester United gör en succé- eller fiaskosäsong. 90 minuters Europa League-final mot Ajax kommer att definiera hela den här säsongen då allt handlar om att nå Champions League.

i finalen har engelska storklubben ett vapen som de hoppas ska bli en avgörande faktor. Han heter Zlatan Ibrahimovic. Svensken har tidigare firat stora triumfer på just Friends Arena och på läktaren ska hans blotta närvaro bli den tändvätska som Unitedspelarna behöver.

En av spelarna är i alla fall övertygad om det.
– Zlatan är här för att hjälpa, precis som ”Ash” (Ashley Young). Vill du vinna en europatitel och göra en bra säsong så behöver du hjälp utifrån, det handlar inte bara om vad som händer på planen. Tillsammans är vi ett lag och alla är viktiga. Zlatan är en av oss och han stöttar oss, säger lagkamraten Ander Herrera till Daily Mail.
– Självklart är det elva spelare som ska göra det på planen, men alla andra är redo att hjälpa till och pusha sina lagkamrater. Så om vi vinner, vinner vi för alla. Alla har varit en del av detta och vi behöver alla.

Enligt brittiska medier har Zlatan varit på plats i Stockholm sedan några dagar tillbaka för att ladda upp inför finalen som är Uniteds sista match för säsongen. Och antagligen den allra sista gången Zlatan kan kalla sig Unitedspelare.

För framtiden är fortfarande väldigt oviss kring stjärnsvensken. Men just Herrera är ändå övertygad om att 35-årige Zlatan snart återvänder.
– Han är optimistisk. Han är 100 procent säker på comeback för att han inte kan sluta vinna. Han kan inte sluta göra mål. Jag är säker på att han kommer tillbaka i toppslag, säger spanjoren.

LÄS MER: Zlatans stora dilemma: Här är hans 5 framtidsval.

Se Zlatans absoluta favoritögonblick på Friends Arena: