Så hyllas Victor Nilsson Lindelöf i natt – efter premiärmålet mot Burnley

Sent igår kväll gjorde Victor Nilsson Lindelöf sitt första mål i Manchester United.
Målet på stopptid räddade United från förlust mot Burnley och matchen slutade 2-2.
Nu hyllas svenske stort i brittisk media efter insatsen.

Årets säsong har varit en stor succé för Victor Nilsson Lindelöf. Den svenske landslagsbacken har tagit en ordinarie plats i mittlåset och börjar växa fram till klubbens nya försvarsgeneral.

Lindelöf målskytt

Under Ole Gunnar Solskjaer har Lindelöf spelat samtliga matcher och igår var han på nytt i startelvan när laget tog emot Burnley i Premier League. Det såg länge ut att bli en förlust för United, innan Paul Pogba satte reduceringen på straff med fem minuter kvar.

United tryckte på för en kvittering och i matchens allra sista minut skulle Victor Nilsson Lindelöf få jubla lite extra.

På en målvaktsretur från Tom Heaton stötte han in 2-2 i den 92:a minuten och räddade Manchester United från den första förlusten under Solskjaer.

Hyllas i England

Lindelöf utsågs till matchens lirare av klubbens supportrar och i brittisk press får han fina recensioner efter 2-2 målet som också var hans första i United-tröjan

Lokaltidningen Manchester Evening News ger svensken en sjua i betyg, bäst av samtliga United-spelare. Samma betyg ger Daily Express.

”Han bör ifrågasättas för markeringen på Woods, men svensken befann sig på rätt plats och skickade in ett sent mål för att ordna en poäng”, skriver Daily Express i sin motivering.

The Mirror ger även dem Lindelöf en sjua i betyg
”Ännu en säker insats från den fomrstarke backen [,,,] Han har cementerat sin plats i fansens hjärtan”, skriver tidningen.