Ralf Rangnicks önskelista till Manchester United – tar hjälp av Cristiano Ronaldo för att värva världsanfallaren

Ralf Rangnicks önskelista till Manchester United – tar hjälp av Cristiano Ronaldo för att värva världsanfallaren

Den nya tränaren Ralf Rangnick vill förstärka Manchester United.
Då riktar tysken blickarna mot hemlandet – och hoppas få hjälp av Cristiano Ronaldo.
– Han är spännande, säger han.

Norrmannen Ole Gunnar Solskjaer fick packa sina väskor efter den förnedrande förlusten mot nykomlingen Watford i november. In kom Ralf Rangnick, och tysken har redan talat om för Manchester United vilka spelare han vill se förstärka laget.

Hoppas på Ronaldos hjälp

Tysken har lyckats med bedriften att väcka liv i Manchester United. Han är efter tre matcher fortfarande obesegrad, och hoppas kunna fortsätta den positiva trenden med nyförvärv.

Och det är inte vilket namn som helst han önskar sig. Nämligen den stora sensation Erling Braut Håland, som tagit hela fotbollsvärlden med storm de senaste säsongerna.

181004 Ralf Rangnick, head coach of RB Leipzig, ahead of the Europa League match between Rosenborg and RB Leipzig on October 4, 2018 in Trondheim. Photo: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Det rapporterar trovärdiga Manchester Evening News, och den brittiska tidningen skriver vidare att Rangnick hoppas på Cristiano Ronaldos hjälp i övertalningsförsöken.

Och den portugisiske världsspelaren har tidigare talat gott om Erling Håland:

– Det är svårt att säga vilken spelare som kommer bli bäst. Jag tycker det är en intressant generation av spelare som slår igenom nu, som Erling Håland och Kylian Mbappe.

”En förebild”

Och Erling Håland skulle nog älska att spela tillsammans med Cristiano Ronaldo på Old Trafford. Han har tidigare berättat att portugisen varit en stor inspiration för honom.

– Jag skulle älska att träffa honom (Ronaldo) och berätta att han är stor anledning till varför jag blev en fotbollsspelare. Han har alltid varit en förebild för mig, säger norrmannen.

200908 Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates the 0-1 goalduring the Nations League football match between Sweden and Portugal on September 8, 2020 in Stockholm. Photo: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN

Erling Braut Håland är en av världens hetaste spelare och har ett osannolikt målfacit i Borussia Dortmund. Anfallaren har smällt in 76 mål på 75(!) matcher.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics tokmäktiga hyllning – avslöjar nu varför han bytte tröja med Liverpool-stjärnan

Få våra nyhetsbrev!