PL-profilen hånad i hela England – då skyller han allt på Zlatan

Charlie Adam hånades i hela fotbolls-England.
På grund av hur han offentliggjorde sitt nya kontrakt.
Då väljer Stokemittfältaren att skylla allt – på Zlatan.

En riktigt stor snackis den här sommaren har varit klubbarnas så fantasifulla varianter för att presentera sina nya spelare. På alla möjliga olika sätt har klubbar från hela Europa hakat på trenden och spelat in roliga och ibland väldigt knäppa videor.

Men sedan kom Charlie Adam och gjorde det helt på sitt eget sätt. Stokemittfältaren skrev nytt ettårskontrakt och offentliggjorde det genom en skärmbild från sin telefon där han skrivit följande ord i anteckningar:
”Jag är överlycklig över att kunna presentera att jag förlängt mitt kontrakt med Stoke ytterligare ett år”, skrev Adam och lade ut bilden på Twitter.

”Det blev helt galet”

Det hela ledde till stor uppmärksamhet då många i fotbolls-England spred bilden och hånade Adams väldigt torftiga presentation. Många bjöd även på egna versioner med väl valda ord i skärmdumpar från anteckningar.

De flesta njöt verkligen av att håna Adam. Nu har huvudrollsinnehavaren själv svarat på hånen – och skyller då på Zlatan Ibrahimovic.
– Zlatan gjorde ju en hel video när han kom tillbaka i Manchester United, så jag tänkte att jag bara skulle skriva en liten notering. Och det blev ju helt galet, alla började kopiera mig och mer än så var egentligen inte, säger Adam till TalkSport.

LÄS MER: Varningen till Manchester United efter värvningen av Zlatan Ibrahimovic