Varningen till Manchester United efter värvningen av Zlatan Ibrahimovic

Manchester United har fått en klockren start på säsongen.
Men nu kommer varningen – efter värvningen av Zlatan.
– Jag ser inte hur han ska passa in, säger tv-experten Paul Person.

Sommarfönstret är över och Manchester United kan sammanfatta ett mycket lyckat sådant. José Mourinho ville ha in fyra nyförvärv under sommaren och i slutändan blev det just fyra nyförvärv.

Först kom Victor Nilsson Lindelöf, sedan Romelu Lukaku, Nemanja Matic och så till slut skrev även Zlatan Ibrahimovic på. Sportsligt sett har sommaren även varit en fullträff.

För efter de tre första omgångarna av Premier League toppar United ligan med 3 raka segrar och målskillnaden 10-0. Det hade inte kunnat bli en bättre start.

”Jag måste erkänna”

Och snart ska även Zlatan in i maskineriet. De flesta rapporter pekar mot att december blir svenskens comebackmånad. Fansen längtar verkligen varje dag men alla är inte helt övertygade om att Zlatan kommer göra lika stor succé den här gången som förra säsongen.

En skeptiker är Sky Sports-experten Paul Merson som nu varnar Manchester United för att det kan bli sämre med Zlatan i laget.
– Jag måste erkänna att jag inte är övertygad om att Zlatan Ibrahimovic kommer tillbaka dit. United ser ut som ett helt annat lag den här säsongen, med fart och kraft däruppe och jag ser inte hur han ska kunna passa in, säger tv-experten i Sky Sports.

Ersättaren som värvades in har gjort succé redan från start och gett United en helt annan dimension i laget. När Lukaku har stormat fram och redan leder skytteligan med tre gjorda mål. Vi får se vad 35-årige Zlatan kan svara med efter december.

LÄS MER: Manchester Citys jätteilska – stämmer Arsenal efter Deadline Day