PL-legendarens stenhårda sågning av Jose Mourinho – dagar innan stormötet

José Mourinho är pressad i Manchester United.
Och bara dagar före stormötet med Chelsea får han nu ta emot kritik.
Det från PL-legendaren Matt Le Tissier – som sågar portugisen längs fotknölarna.

ANNONS: Tror du United vinner mot Chelsea på lördag? Då kan du dra hem storkovan genom att DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Coolbet

Manchester United tog en viktig seger mot Newcastle innan landslagsuppehållet. 0-2 vändes till 3-2 seger efter att Alexis Sanchez gjort segermålet i matchens slutskede.

Till helgen ställs Manchester United inför ett av de största testen hittills när man reser till London och bortamöte med Chelsea.

ANNONS: Här är erbjudandet som får United-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar DUBBLA sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Vill klättra i tabellen

Flera spelare, bland dessa Jesse Lingard är osäkra till spel och José Mourinho fortsätter att vara en pressad tränare. ”Red Devils” ligger för närvarande på åttondeplats i tabellen, en position varken fansen, spelarna eller ledningen är nöjd med.

Foto: Bildbyrån

José Mourinho har kritiserats av såväl klubblegendaren Eric Cantona som Paul Scholes. Och nu ger sig nästa profil in i debatten.

Kritiken mot Mourinho

Matt Le Tissier, som gjorde över 100 mål och 200 matcher för Southampton, skickar en rejäl sågning till den portugisiske tränaren. Enligt honom har Mourinho tappat glädjen och går hårt åt hans stil.
– Jag tycker att han har förlorat sin humor. Han har förvandlats till en grinig gammal gubbe. Det är synd för när han kom hit älskade jag hans attityd och arrogans men nu har han tappat den där gnistan och glimten i ögat, säger Le Tissier till SkySports och fortsätter:
– Det kanske har blivit så med åren. Det plus vad som har skett med Manchester City har satt mycket press på honom.

I Chelsea-lägret är det desto gladare miner. Laget ligger på delad förstaplats tillsammans med Manchester City och Tottenham och har Eden Hazard i storform.

Det återstår att se vilka som vinner slaget när de möts på lördag eftermiddag. Och för José Mourinhos del är en seger minst sagt nödvändig.

ANNONS: Tror du United vinner mot Chelsea på lördag? Då kan du dra hem storkovan genom att DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Dela för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Sensationella uppgifter: Liverpool förbereder monsterbud på italienska storstjärnan

Mardrömssiffrorna som talar emot United i stormötet med Chelsea