Sensationella uppgifter: Liverpool förbereder monsterbud på italienska storstjärnan

Lorenzo Insigne sänkte Liverpool i Champions League.
Nu kan han vara på väg bort från Napoli till just Liverpool.
Enligt italienska Rai vill PL-klubben ha stjärnan redan i januari.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Liverpool-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar DUBBLA sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Coolbet

Liverpool har haft ett stenhårt schema de senaste veckorna innan landslagsuppehållet. Efter dubbla möten med Chelsea ställdes man mot Napoli i Champions League vilket slutade med en tung förlust.

Den italienske landslagsstjärnan Lorenzo Insigne gjorde segermålet i den 90:e minuten och såg till att Jürgen Klopps mannar fick åka hem med noll poäng. Helgen därefter blev det en poäng mot Manchester City innan landslagsuppehållet i veckan.

ANNONS: Tror du Liverpool vinner mot Huddersfield på lördag? Då kan du dra hem storkovan genom att DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Förbereder bud

Lorenzo Insigne och Napoli kommer ställas mot Liverpool igen om bara några veckor i Champions League. Men till våren kan han komma att spela i de röda dräkterna i stället.

Uppgifter från italienska Rai gör gällande att Liverpool förbereder ett bud för att värva Insigne, skriver Sky Sports. Innan sommaren spekulerades det i att prislappen på den vindsnabbe italienaren låg på runt 100 miljoner euro, motsvarande drygt en miljard kronor.

Ny seger i helgen?

Insigne har stått för sex mål på åtta matcher i Serie A under säsongsinledningen vilket säkerligen kan komma att trissa upp priset. Men klart är att en spelsugen Insigne säkerligen hade kunnat charma fansen på Anfield.

Till helgen är Liverpool tillbaka i Premier League med bortamatch mot Huddersfield, ett lag man aldrig har förlorat mot i Premier Leagues historia.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Liverpool-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar DUBBLA sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Dela om du tror på Liverpool-seger i helgen!

Mardrömssiffrorna som talar emot United i stormötet med Chelsea