Oväntade beskedet till Manchester United – efter jättebudet på hela 880 miljoner kronor

Oväntade beskedet till Manchester United – efter jättebudet på hela 880 miljoner kronor

.

Det räckte inte med 700 miljoner kronor.
Det räcker heller inte med 880 miljoner kronor…
För nu har Manchester United fått ett högst oväntat besked i sin stora transferjakt.

Manchester United är i desperat behov av en ny mittback i sommar. Och är därför beredda att lägga en hel del pengar för att få en ny kollega till Victor Nilsson Lindelöf i mittförsvaret.

United går all in

Och de har förbluffat många genom att gå fullständigt all in på engelske landslagsbacken Harry Maguire. Många kan verkligen inte förstå vad United ser i 26-åringen.

Manchester United
181222 Jesse Lingard of Manchester United celebrates with teammates Marcus Rashford and Ashley Young after scoring 1-4 during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Men Ole Gunnar Solskjaer har bestämt sig och kör på. Men det har inte gått jättebra hittills för Leicester är stenhårda i förhandlingarna.

”Inte i närheten”

Först räckte inte ett bud på 700 miljoner kronor. Sedan kom uppgifter i engelska medier att United höjt budet till hela 880 miljoner kronor.

Manchester United
181222 Ole Gunnar Solskjær, manager of Manchester United, ahead of the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Nu bekräftar Leicestertränaren Brendan Rodgers att även Uniteds senaste bud inte räcker för att Maguire ska flytta i sommar.
– Harry är en världsklasspelare och ingen har ens kommit i närheten av värdet som krävs för att få klubben att sälja, säger Rodgers till engelska BBC.

Skrev nytt kontrakt

Leicester kan även sitta lugna i båten med tanke på att Maguire skrev på ett nytt femårskontrakt i september förra året. Och det finns verkligen inget behov att sälja sin nyckelspelare i sommar.

Vi får se om United återkommer med ett ännu högre bud eller byter fokus för att hitta en annan mittback i sommar.

LÄS MER: Nya MEGABUDET på Neymar – 400 miljoner kronor och TVÅ stjärnspelare!

SKRÄLLEN: Floppade i Allsvenskan – nu är profilen klar för PL-klubben!