Osannolika korpenfilmningen som till och med hade fått självaste Neymar att ställa sig i skamvrån

Osannolika korpenfilmningen som till och med hade fått självaste Neymar att ställa sig i skamvrån

Filmningar är avskyvärda i fotbollsvärlden.
Men frågan är om inte den här filmningen i korpen kommer undan.
För den här ju bara helt klockren av den här amatörfotbollsspelaren.

Det är i lägre divisionerna och framförallt inom korpen som vi hittar de riktiga guldkornen. Passionen och viljan att hjälpa sina lag till tre poäng är minst lika stark – om inte starkare – som inom toppfotbollen.

Filmning i korpen

Möjligtvis har inte den tekniska nivån lika hög ribba, men när det gäller deras teatraliska förmåga så håller de verkligen jämna steg med eliten. Dessutom är det alltid lika härligt att få ta del av åskådarnas, även kallat de närmast sörjande, härliga reaktioner från sidlinjen.

Korpen, fotboll
FOTO: Youtube.

Här har vi hittat en riktigt favorit från den engelska amatörfotbollen Sunday League, som visar att det inte bara är överbetalda divor som faller enkelt på gräset. Men den här snubben har en betydligt skönare stil vilket går hem hos både med- och motståndarspelare som bara garvar åt fadäsen, se filmningen här nedanför.

Neymar hade skämts

Medan domaren bara slår ut med armarna åt den osannolika filmningen. Han har verkligen ingen aning om vad han ska göra, vem ska egentligen ha frisparken…?

Korpen, fotboll
FOTO: Youtube.

Den här filmningen är verkligen något i hästväg och vi tror nog även Neymar hade ställt sig i skamvrån och skämts för den här. Vad tycker ni, är den helt otroligt rolig eller borde han skämmas?

Se filmningen:

LÄS MER: BOMBEN: Neymar har bestämt sig för att lämna PSG – lämnar för storklubben efter okända löftet