Nya utspelet från Zlatan som rör upp känslor inför fotbolls-VM: ”Så typiskt Sverige…”

Det blir ingen Zlatan Ibrahimovic i fotbolls-VM.
Men stjärnsvensken har ändå inte slutat prata om det.
Nu kommer nästa utspel från Zlatan inför VM i Ryssland!

Efter månader av diskussioner, spekulationer och en hel del åsikter så kom det officiella beskedet i slutet av april att vi inte får se Zlatan Ibrahimovic i fotbolls-VM i sommar.

”Zlatan är inte där…”

Förbundskapten Janne Andersson behövde inte ens ta beslutet då Zlatan valde att tacka nej till en comeback till landslaget.
– Jag pratade med Zlatan och han meddelade att han inte ändrat sig angående landslagsspel. Det är nej som gäller, sa landslagschefen Lasse Richt då.

Men även om VM är helt uteslutet så kan Zlatan ändå inte sluta prata om det. Nu säger han själv hur mycket han kommer att saknas i Ryssland.
– Det är fotbollens största fest att spela VM och alla de bästa spelarna är där. Zlatan är inte där, men han borde ha varit där, säger ”Ibra” med ett leende till Los Angeles Galaxys Instagram-konto.

Zlatans utspel inför VM

Sedan kan heller inte Zlatan hålla sig borta från att rikta ännu mer kritik mot svenska medier. Och levererar ännu ett utspel inför fotbolls-VM.
– Medierna säger att landslaget är bättre utan mig, så då tror jag på dem. Det är den svenska mediementaliteten. Jag har inte ett typiskt svenskt namn, jag har inte den typiska svenska attityden eller beteendet. Men jag har fortfarande mitt facit i landslaget och jag har vunnit det jag vunnit. Jag har spelat för Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United och Galaxy. Så om jag inte vet hur man gör något kollektivt, varför har jag då spelat i de största lagen i världen – och vunnit? Jag vet hur man vinner, tro mig. Och jag gör det bra, säger Zlatan på Instagram.

Se intervjun med Zlatan här:

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Landslagschefen avslöjar avgörande VM-samtalet med Zlatan – och den stora förvåningen

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);