Nya beskedet om Zlatans framtid – och Spanien-hälsningen: ”De ska sätta sig ned med Ibra”

Först Italien och nu senast även Spanien.
Zlatan Ibrahimovic flörtar hejvilt just nu.
Men nu kommer förklaringen för Spanien-videon och även ett nytt framtidsbesked för 38-åringen.

Det var i helgen som Zlatan Ibrahimovic och Los Angeles Galaxys MLS-säsong tog slut. Sedan dess har det kryllat av Zlatan-rykten till nästa år.

Var ska Zlatan flytta här näst?

Svenskens kontrakt går ut vid årsskiftet och från och med januari är 38-åringen helt klubblös. Antingen väntar en ny flytt eller så väljer Zlatan att lägga skorna på hyllan.
– Jag vet inte vad som händer nästa år. Det är för tidigt att säga. Men ja, det här kan ha varit min sista match, har Zlatan själv sagt.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Men ändå flörtar han rätt duktigt med nya klubbar. Det har mest varit snack om Napoli senaste tiden och även Serie A-klubben har bekräftat intresse för Zlatan.

Förklaringen till Spanien-videon

Men i går dök något oväntat upp en video där Zlatan även började prata om Spanien.
– Hej, Spanien. Gissa vad? Jag kommer tillbaka, sa han i en videohälsning på Instagram.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy greets fans after the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Nu har förklaringen på videon kommit och det handlade inte alls om någon övergång till La Liga. Utan istället en PR-kupp för spelbolaget Bethard, som Zlatan är delägare i, som öppnar upp i Spanien, erkänner sportprofilen Sladjan Osmanagic.

Men nu kommer ändå ett nytt besked om Zlatans framtid. Ansedda CBS kommer nu med nya uppgifter om var svensken spelar nästa säsong.
”Galaxys plan är att sätta sig ned med Zlatan och diskutera hans framtid, antingen i slutet av den här veckan eller i början av nästa. Källor till CBS säger att känslan inifrån klubben är att Zlatan vill förlänga. Men det finns också personer inom klubben som känner att det är dags att gå vidare, medan andra ser honom som en viktig pusselbit för att utmana på allvar nästa säsong”, rapporterar CBS.

LÄS MER: Uppgifter: Här är nya, oväntade klubben som vill ha Zlatan Ibrahimovic – vill ersätta målkungen