Zlatans mycket hemlighetsfulla hälsning om framtiden: ”Jag kommer tillbaka…”

Zlatan Ibrahimovic har spelat klart MLS-säsongen med Los Angeles Galaxy.
Nu kommer ett riktigt hemligt meddelande från svensken.
”Hej, Spanien! Jag kommer tillbaka”, säger Zlatan på Instagram.

Nu är den stora frågan på allas läppar: Var ska Zlatan Ibrahimovic flytta? MLS-säsongen är över för svenskens del och framtiden i Los Angeles Galaxy är riktigt osäker.

Zlatan är hemlighetsfull

Det har ryktats om Napoli, Manchester United, Inter, Fiorentina och även Bologna och Boca Juniors. Det enda vi vet med säkerhet är att Zlatans kontrakt med LA Galaxy går ut vid årsskiftet och sedan är han fri att välja var han vill spela nästa år.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: Instagram

Men nu kommer ett mycket hemlighetsfullt meddelande från 38-åringen. På Instagram har Zlatan lagt upp en video på sig själv.

”Jag kommer tillbaka”

Där några få väl utvalda ord har fått rykten att svälla upp.
– Hej, Spanien. Gissa vad? Jag kommer tillbaka, säger ”Ibra” i videoinlägget.

Zlatan Ibrahimovic
180408 LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic under uppvärmningen inför fotbollsmatchen i MLS mellan LA Galaxy och Sporting Kansas City den 8 april 2018 i Los Angeles. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87674

Senast Zlatan spelade i Spanien var en säsong med Barcelona 2009/10. Frågan är bara vad 38-åringen nu menar med en comeback till Spanien igen.

Tidigare år har Zlatan också gjort såna här kryptiska meddelanden som senare visat sig vara rena reklamuppdrag. Det återstår att se om det här handlar om marknadsföring eller eventuellt en ny klubb.

Se Zlatans nya hälsning här:

LÄS MER: Uppgifter: Här är nya, oväntade klubben som vill ha Zlatan Ibrahimovic – vill ersätta målkungen