Nya beskedet om Zlatan Ibrahimovic efter hoppfulla bilderna – då kan svenske superstjärnan vara tillbaka

Frågorna har varit många kring Zlatan Ibrahimovic och hans knäskada.
Den senaste tiden har det pratats om en comeback som inte är långt borta.
Men nu kommer dock nya oroväckande uppgifter kring ”Ibras” skadesituation.

Zlatan Ibrahimovic, 41, var en stor faktor till att hans AC Milan tog hem ligasegern i den italienska ligan under förra säsongen. Men efter säsongens slut tvingades den svenske anfallaren till en knäoperation i maj månad, en operation som sedan dess hållit superstjärnan borta från spel.

Kan dröja ytterligare

Men under den senaste månaden har Ibrahimovic själv visat upp sina framsteg, bland annat i sina sociala kanaler, där man fått känslan av att en comeback närmar sig. Klubben har även räknat med att ha sin anfallare och ledare tillbaka när Milan tar sig an Tottenham i åttondelsfinalerna av Champions League den 14 februari respektive den 8 mars.

LÄS MER: Jacob Hårds känslosamma ord när OS återvänder till SVT – piken till tv-rivalerna: ”Jag hade inte vågat…”

Artikeln fortsätter efter bilden.

Men trots framstegen för Ibrahimovic verkar inte så bli fallet, trots allt. Den italienska tidningen Gazzetta dello Sport rapporterat att svensken fortfarande har ont i sitt knä, och att en comeback på planen lär dröja ytterligare.

Missar finalen

Den italienska tidningen rapporterar vidare att Zlatan Ibrahimovic arbetar hårt för stärka upp muskulaturen i och kring sitt knä och att det ännu inte går att sätta ett specifikt datum för när han kan tänkas vara åter i spel igen, även fast man inte gett upp hoppet kring Champions League-matcherna.

Under onsdagen spelar Milan final i den italienska supercupen mot Inter i Riyadh, Saudiarabien. Men istället för att resa med laget dit kommer ”Ibra” stanna kvar hemma i Italien där rehabiliteringen väntas fortsätta i hopp om att vara tillbaka på planen snarast möjligt.

LÄS MER: Sebastian Samuelsson slår tillbaka efter Wolfgang Pichlers utspel: ”Jag som sitter på hela bilden vet att…”