Nu ställer United in siktet på sommarens tredje värvning – jagar målfarlige succémittfältaren

.

Yttern Daniel James är helt klar för Manchester United.
Snart högerbacken Aaron Wan-Bissaka också.
Nu ställer Ole Gunnar Solskjaer in siktet på sommarens tredje värvning – och det är en riktig målgörare.

Manchester United behöver bygga om truppen rejält i sommar för att få in nya, hungriga spelare som är villiga att ge allt på planen. Istället för de överbetalda storstjärnorna samt äldre och skadebenägna spelarna som finns i laget just nu.

Två värvningar av United

Den nya strategin av Ole Gunnar Solskjaer är att värva ungt och gärna brittiskt. Sommarens första värvning blev yttermittfältaren Daniel James från Swansea.

Ole-Gunnar Solskaer, Manchester United
181222 Ole Gunnar Solskjær, manager of Manchester United, celebrates after the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Sommarens andra värvning ser med största sannolikhet ut att bli 21-årige högerbacken Aaron Wan-Bissaka från Crystal Palace för en jätteövergång på runt 600 miljoner kronor. Just nu väntar bara alla på den officiella presentationen från United.

Jagar nu succéspelaren

Men Solskjaer och United är inte nöjda för det och har nu redan ställt in siktet på sommarens tredje värvning. Den här gången blir det dock inte brittiskt.

Manchester United, Premier League
181222 Jesse Lingard of Manchester United celebrates with teammates after scoring 1-4 during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

United vill ha hett eftertraktade Bruno Fernandes som gjort storsuccé i Sporting Lissabon. På de två senaste säsongerna har den 24-årige mittfältaren smällt in otroliga 48 mål och 26 assist i alla turneringar.

United ska träffa agenten

Det har gjort Fernandes till en av de mest jagade spelarna den här sommaren och United är långtifrån ensamma om att vilja värva portugisen. Även Premier League-rivalerna Liverpool och Manchester City har nämnts bland alla rykten.

Manchester Evening News rapporterar nu att Uniteds representanter ska träffa Bruno Fernandes agent i London för att diskutera en möjlig övergång. Men det lär nog kosta en hel del för att få loss den målfarlige mittfältaren.

LÄS MER: Här är Liverpools första värvning för sommaren!

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic jagas – av europeiska storlaget!