Nu avslöjas Zlatans grova ord mot superstjärnan – mitt under omtalade storbråket i derbyt: ”Din lilla…”

Målskytt och utvisad.
Zlatan Ibrahimovic hade ett händelserikt derby mot Inter.
Nu avslöjas dessutom vad han egentligen sa i storbråket med Romelu Lukaku.

Zlatan Ibrahimovic har haft en sagolik tid i Milan sedan ankomsten för cirka ett år sedan, och han har hyllats för sina otroliga insatser på och utanför planen. Men under tisdagens derby mot Inter så fick Ibrahimovic i stället ikläda sig rollen som syndabock.

Stora bråket i derbyt

Svensken inledde visserligen cupmatchen med att mycket vackert göra 1-0 till sitt Milan, då han tog ned en boll i straffområdet och kliniskt sköt in ledningsmålet. I slutet av den första halvleken hamnade han dock i centrum av en helt annan anledning.

Foto: Twitter

Svensken hamnade i luven på Inters superstjärna, tillika anfallsbjässe, Romelu Lukaku, och de båda stod länge och sa några väl valda ord till varandra. Anfallarna fick en varsin varning, men bråket var långt ifrån över då Lukaku försökte söka upp Ibrahimovic i spelargången när det blåstes för halvtid, men belgaren hölls tillbaka av lagkamrater, och det uppmärksammade och stora bråket kunde avvärjas.

Avslöjar Zlatans ord

Det dröjde dock inte lång tid i den andra halvleken innan Ibrahimovic på nytt fick syna ett gult kort, och svensken blev utvisad. Med tio man så kunde sedan Inter vända på matchen och Milan är därmed utslagna ur cupen, samtidigt som Inter tar sig vidare till semifinal.

Foto: Twitter

Sent i natt så kom till sist även förklaringen till vad som egentligen sades under ordbråket mellan Ibrahimovic och Lukaku. I filmer från sekvensen så framgår det att Ibrahimovic sa följande till Lukaku:

”Gå och gör din voodoo-skit, din lille åsna”.

Det anspelar sig på att Lukaku en gång, under en tid i Everton i Premier League, avböjde ett kontrakt på grund av ett voodoo-meddelande. Romelu Lukaku ska därefter ha sagt än grövre saker tillbaka, och även ha menat att Ibrahimovic nedvärderat Lukakus mamma.

LÄS MER: Motståndarens plötsliga dunderhån mot Zlatan – avslöjar svenskens kaxiga ord och gör sedan det vågade

Få våra nyhetsbrev!