Motståndarens plötsliga dunderhån mot Zlatan – avslöjar svenskens kaxiga ord och gör sedan det vågade

Zlatan Ibrahimovic kaxade mot sina motståndare.
Det får han nu käka upp.
Zlatan dunderhånas nu av Atalantas Marten de Roon.

Zlatan Ibrahimovic har under hela sin karriär inte bara varit känd för sina mängder av mål, och sitt otroliga fotbollsspelande. Svensken har även gjort sig känd för att alltid ha svar på tal, och för sitt stundtals stenhårda trashtalk på planen.

Tokhånet mot Zlatan

Ofta, på grund av sina makalösa kvalitéer på planen, så har Ibrahimovic kunnat stå för det han sagt, och han har ofta kunnat backa det han sagt. Men ibland slår det fel, även för Zlatan Ibrahimovic. Det är helgens match mot Atalanta ett tydligt bevis på.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
201026 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A football match between Milan and Roma on October 26, 2020 in Milan. Photo: Matteo Gribaudi / BILDBYRÅN

Ibrahimovic ska under matchen nämligen ha kaxat upp sig mot Atalantas stjärnmittfältare Marten de Roon – men får nu smaka på sin egen medicin. Atalanta vann nämligen matchen med hela 3-0 på San Siro, och nederländaren de Roon har svarat genom att lägga ut ett hånfullt klipp mot Ibrahimovic på sociala medier.

”Gömmer mig nu”

Där ser man hur Zlatan Ibrahimovic först säger till de Roon ”att han gjort fler mål än de Roon spelat matcher under sin karriär”. I klippet så följer sedan Atalantas tre mål i matchen. Martin de Roon själv tycks förstå att det är något vågat, det han precis gjort, då han till videon skriver:

”Publicerar den här videon och sen gömmer jag mig”.

Foto: Instagram

I kommentarerna på sociala medier så är det många som tycker att Atalanta-mittfältarens tilltag är roligt, men många ställer sig även på Ibrahimovics sida och försvarar svensken.

”Det är fortfarande sant det som Ibrahimovic säger…?”, lyder bland annat en av toppkommentarerna på Instagram.

”Zlatan har fler titlar än hela din klubb”, skriver en annan.

LÄS MER: Nya tokmäktiga hyllningsfilmen till Zlatan Ibrahimovic – som redan fått miljoner att tappa hakan

Få våra nyhetsbrev!