När Zlatan Ibrahimovic fintade dansken upp på månen – frågan är om han slutat snurra 15 år senare

När Zlatan Ibrahimovic fintade dansken upp på månen – frågan är om han slutat snurra 15 år senare

”Ibra” har alltid stått för show.
Det är inte många som kan stå emot när svensken kör igång.
Framför allt inte Thomas Gravesen – som fick sig en ordentlig åktur.

Zlatan Ibrahimovic är tveklöst en av Sveriges största idrottare genom alla tider. Anfallsstjärnan har varit konstant i den absoluta världstoppen genom hela karriären, och blivit enorm världen över.

Flera år av show

Det är ”Ibras” otroliga vinnarskalle som har gjort honom så framgångsrik. Inte många andra spelare har en meritlista likt svensken, och hans cv med bland annat tolv ligatitlar talar verkligen sitt tydliga språk.

Foto: Twitter

Men vad som gjort Zlatan Ibrahimovic så älskvärd är också att han alltid bjudit på en show. Svensken har grundlurat spelare på löpande band, och lyckats med finter som andra bara komma drömma om.

Det har blivit många minnesvärda ögonblick med ”Ibra” genom hans karriär – framför allt de spektakulära målen. Men det finns också flera dribblingar som verkligen sticker ut.

Sanslösa finten

En som framför allt visat Zlatans otroliga teknik är när han snurrade upp dansken Thomas Gravesen ordentligt. Det var i en Champions League-match mellan Juventus och Real Madrid det hela inträffade.

Man kan inte göra annat än att luta sig tillbaka och njuta av Zlatan Ibrahimovics eleganta uppsnurrning. Och frågan är om dansken slutat snurra 15 år senare?

Foto: Twitter

LÄS MER: Här blir Zlatan Ibrahimovic totalsågad i England – två år senare får ”experterna” käka upp sina egna ord

Få våra nyhetsbrev!