När svenska landslagsstjärnorna blev fullständigt grundlurade – och fick hela arenan att skratta

Här snackar vi grundlurade!
När svenska landslaget skulle hjälpa till med en reklamfilm.
Men istället bjöd på en riktigt skrattfest på Fotbollsgalan 2018.

2018 var ett väldigt framgångsrikt landslagsår för Sverige. Herrlandslaget spelade VM 2018 den sommaren och imponerade stort på världseliten.

Svensk succé

Efter att ha besegrat både Mexiko och Sydkorea i gruppspelet och tagit sig vidare till slutspel väntade Schweiz i åttondelsfinalen. Där blev det också ny triumf och Sverige tog sig till VM-kvartsfinal för första gången sedan 1994.

John Guidetti, landslaget
John Guidetti, landslaget. FOTO: Youtube.

Men väl där blev England alldeles för svåra och Blågult fick nöja sig med en fin topp 8-plats i senaste fotbolls-VM. När året 2018 sedan skulle summeras på Fotbollsgalan var det därför med mungiporna uppåt hos våra svenska landslagsstjärnor.

Grundlurade

Dels för den fantastiska VM-sommaren som var men det blev även stor skrattfest när det visade sig hur fullkomligt grundlurade landslagsspelarna blivit. Mikael Lustig, Andreas Granqvist och John Guidetti i spetsen trodde att de skulle göra en reklamfilm för att få ungdomar att fortsätta spela fotboll – men så del dom hade.

Mikael Lustig, landslaget
Mikael Lustig, landslaget. FOTO: Youtube.

För komikern Henrik Schyffert hade något helt annat planerat. Nämligen att göra narr av våra landslagsspelare på bästa sändningstid under Fotbollsgalan 2018, se sketchen här nedanför.

Janne skrattar

Framför en green screen bjuder Lustig och Guidetti m.fl. på den ena tokigheten efter den andra. Den enda som vägrar gå med på det här är just landslagskaptenen Granqvist, som inte alls ser särskild road ut.

Andreas Granqvist, landslaget
Andreas Granqvist, landslaget. FOTO: Youtube.

En som skrattar högt åt hela spektaklet är i alla fall förbundskaptenen Janne Andersson. Samt resten av alla gäster på Fotbollsgalan och hundratusentals hemma i tv-sofforna.

Men man får ändå ge lite kredd till Guidetti och Lustig som verkligen bjuder på sig själva här. För barnens skull.

Se videon:

LÄS MER: När Henke Larsson bjöd på tidernas märkligaste uppladdning – med en ål(!) i byxorna: ”Sinnessjukt”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!